Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Zac Efron • Outer Banks • Homemade-films

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

De wereld rond met Zac Efron in Down to Earth

Vanaf 10 juli neemt Zac Efron kijkers mee in zijn wereld. De acteur is in Down to Earth de wereld overgevlogen om op zoek te gaan naar gezondheid en duurzame manieren om te leven. De serie komt op 10 juli naar Netflix en hieronder bekijk je alvast de eerste foto’s.


Homemade-films in aantocht op Netflix

Netflix heeft een reeks Homemade-films aangekondigd. Door de uitbraak van het coronavirus zaten ook regisseurs de afgelopen weken thuis. Reden genoeg voor Netflix om een reeks Homemade-films aan te kondigen die vanaf 30 juli verschijnen. Daarin zien we de impact van het coronavirus op verschillende levens. Aan het project werkten onder meer Kristen Stewart en Maggie Gyllenhaal mee. De reeks bestaat uit zeventien films.


Good Girls seizoen 3 al in juli naar Netflix

We hoeven opnieuw niet lang te wachten op de release van het nieuwe seizoen van Good Girls. Nadat Netflix het tweede seizoen van de NBC-serie al razendsnel naar zijn streamingdienst haalde, blijkt seizoen 3 al in juli naar België te komen.


Outer Banks-duo in het echt aan het daten

Chase Stokes en Madelyn Cline hebben elkaar ook buiten Outer Banks gevonden. De twee vormen in de serie een setje, maar blijken elkaar daarbuiten ook graag te zien. Ze zijn dan ook aan het daten geslagen. Stokes speelt in de serie John B., terwijl Cline verantwoordelijk is voor de rol van Sarah.

Dit bericht bekijken op Instagram

cats outta the bag ❤️

Een bericht gedeeld door stokes, chase here i am (@hichasestokes) op


The Last Kingdom in geheim vernieuwd voor vijfde seizoen?

Alhoewel het al een tijdje stil is rondom The Last Kingdom, lijken fans van de serie zich op te mogen maken voor een vijfde seizoen van de reeks. Zo verklapte showrunner Stephen Butchard al het één en ander over een seizoen 5. Ondertussen wachten we in België nog op de release van seizoen 4.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?