Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames Knives Out 2, The Chair met Sandra Oh in augustus op Netflix

De opnames van Knives Out 2 zijn van start gegaan in Griekenland. Daarnaast blijkt My Life with the Walter Boys een dramaserie te worden op Netflix, terwijl ook duidelijk is geworden dat The Chair in augustus naar Netflix komt.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Knives Out 2 van start gegaan in Griekenland

In Griekenland zijn de opnames van Knives Out 2 van start gegaan. Netflix is erin geslaagd om voor een gigantisch bedrag de rechten te kopen voor twee vervolgfilms. Aan een van die films wordt nu hard gewerkt. Dave Bautista en Edward Norton horen onder meer bij de cast.


My Life with the Walter Boys wordt dramaserie op Netflix

De roman My Life with the Walter Boys van Ali Novak gaat in een serie gegoten worden voor Netflix. De streamingdienst heeft groen licht gegeven voor een tiendelige dramaserie. De afleveringen zullen zo’n vijftig minuten duren en vertelt het verhaal van de zestienjarige Manhattanite Jackie Howard die na het verlies van haar familie zal moeten aanpassen aan een nieuw leven.


Deze films en series komen in juli op Netflix

De maand juli staat voor de deur en Netflix pakt opnieuw flink uit met nieuwe films en series. Er staan veel nieuwkomers op de rol en daarnaast diverse series die verder gaan. Voor velen zal Virgin River het hoogtepunt zijn van de komende weken. Het derde seizoen staat alweer gepland.


The Chair met Sandra Oh in augustus op Netflix

The Chair is in aantocht op Netflix. Vanaf 27 augustus kunnen we aan de slag met de serie die afkomstig is van de producenten van Game of Thrones. Sandra Oh heeft de hoofdrol te pakken van Dr. Ji-Yoon Ki. Ze speelt een vrouwelijke hoofd van de faciliteit Engels op de prestigieuze Pembroke Universiteit in North-Carolina. Dat levert aardig wat uitdagingen op.


Verwijderalarm: Juli komt rustig op gang met wél drie knallers

Het Netflix Verwijderalarm kent een rustige start van juli. Er staan pas slechts acht titels op de nominatie om in de aankomende weken te verdwijnen, maar daar zitten wel drie absolute klappers bij.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?