Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Witcher • #blackAF • Over the Moon

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames The Witcher seizoen 2 spoedig hervat

De opnames van The Witcher worden spoedig hervat. De cast komt snel weer bij één. Op 17 augustus worden de opnames hervat. Die opnames kwamen stil te liggen vanwege de uitbraak van het coronavirus. Een releasedatum voor het tweede seizoen van The Witcher is overigens nog niet bekend.


Netflix bestelt tweede seizoen van #blackAF

Netflix heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van #blackAF. Kenya Barris gaat aan de slag met een tweede seizoen. Daarin keert de maker zelf ook terug als hoofdrolspeler. #blackAF is overigens niet het enige project waar Barris momenteel aan werkt. Hij werkt met Happy-zanger Pharrell Williams voor Netflix ook aan een musical.


Netflix bevestigt: Lucifer krijgt alsnog een zesde seizoen

Het hoge woord is er eindelijk uit: Lucifer gaat voorzien worden van een zesde seizoen. De laatste tijd gingen al geruchten rond dat er toch een zesde seizoen zou komen van Lucifer. Inmiddels heeft Netflix dat nieuws bevestigd. Al blijkt seizoen 6 wel écht het allerlaatste seizoen van de serie te zijn.


Officiële trailer Over the Moon gelanceerd

Over the Moon is onderweg naar Netflix. De film komt in de herfst naar Netflix en vertelt het verhaal van een jong Chinees meisje. Gevoed door vastberadenheid en een passie voor wetenschap, bouwt het meisje een raket om naar de maan te vliegen. Daar wil ze het bestaan van een legendarische maangodin bewijzen.


Verwijderalarm: Bescheiden alarm richting slot van juni

Het Netflix Verwijderalarm is vrij overzichtelijk deze week, al komt daar mogelijk nog verandering in. Het slot van de maand nadert namelijk, waardoor een update niet uit te sluiten valt. Voor nu staan er slechts enkele titels op de lijst om in de komende dagen te verdwijnen van Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?