Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Prom • When They See Us • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Sterrencast voor Murphy-film The Prom

Ryan Murphy werkt voor Netflix aan een aantal nieuwe projecten. Voor zijn film The Prom heeft hij inmiddels een sterrencast bij elkaar gehaald. Zo hebben Meryl Streep, Nicole Kidman en Ariana Grande een hoofdrol in de film te pakken. Het nieuwe project van Murphy vertelt het verhaal van een lesbisch meisje dat het liefst met haar vriendinnetje naar het eindfeest zou gaan. Iets waar het conservatieve Indiana nog niet klaar voor is. Ze wordt te hulp geschoten door een groep acteurs.


When They See Us massaal bekeken

Netflix bracht onlangs de indrukwekkende serie When They See Us uit. De serie vertelt het verhaal van vijf zwarte jongeren die onterecht werden veroordeeld voor een verkrachting. Het eerste seizoen is massaal bekeken. Liefst 23 miljoen accounts wereldwijd hebben inmiddels gekeken naar de serie over de Central Park Five.


Netflix lanceert trailer slotseizoen Orange is the New Black

Netflix heeft de trailer van het laatste seizoen van Orange is the New Black naar buiten gebracht. Het einde van de reeks is nu echt in zicht en dat blijkt nu ook wel uit de laatste beelden. Piper Chapman moet het zien te redden buiten de gevangenis, terwijl het ondertussen afwachten is hoe het verder moet met de inmates.


Start Riverdale seizoen 4 opgedragen aan Luke Perry

De makers van Riverdale werken momenteel aan het vierde seizoen van de reeks. De eerste aflevering van seizoen 4 wordt opgedragen aan Luke Perry. De acteur was al een paar jaar te zien in de reeks toen hij afgelopen maart plotseling overleed door de gevolgen van een zware beroerte. De makers besloten destijds het afscheid van Perry uit te stellen tot seizoen 4. De eerste aflevering genaamd ‘In Memoriam’ wordt opgedragen aan de overleden acteur die Fred Andrews speelde.


Ook sterrencast voor The Dark Crystal: Age of Resistance

De cast van The Dark Crystal: Age of Resistance is bekend. De stemmen voor de serie worden ingesproken door een aantal bekende gezichten. Lena Headey (Game of Thrones), Benedict Wong (Avengers: Endgame), Awkwafina en Sigourney Weaver hebben allemaal een rol in de reeks. Eerder werden al de namen van onder meer Taron Egerton, Anya Taylor-Joy en Nathalie Emmanuel bekend. Op 30 augustus kunnen we de film op Netflix verwachten.


Snabba Cash films krijgen vervolgserie op Netflix

De Zweedse thrillerfilms Snabba Cash gebaseerd op de boeken van Jens Lapidus krijgen een vervolg op Netflix. De streamingdienst werkt aan een serie die als vervolg geldt op de films. De serie speelt zich tien jaar na de laatste film af. Het is nog onduidelijk wanneer de serie wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?