Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Upshaws vernieuwd voor tweede seizoen, nieuwe western Idris Elba

The Upshaws is vernieuwd voor een tweede seizoen op Netflix. Ondertussen is ook duidelijk geworden dat er een nieuwe western naar Netflix komt met Idris Elba in de hoofdrol. Ook is de echte reden van het vertrek van John Boyega bij Rebel Ridge bekend.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

The Upshaws vernieuwd voor tweede seizoen

The Upshaws keert terug voor een tweede seizoen op Netflix. Het is Shadow and Act dat erachter is gekomen dat er in ieder geval nog zestien nieuwe afleveringen komen van The Upshaws. Daarmee telt seizoen 2 meer afleveringen dan seizoen één. In het eerste seizoen moesten we het doen met ‘slechts’ tien afleveringen. Een releasedatum voor seizoen 2 is nog onduidelijk.


Nieuwe western met Idris Elba in de hoofdrol

The Harder They Fall is in aantocht op Netflix. Van de film, met Idris Elba in de hoofdrol, is nu de officiële teaser gelanceerd. In de western draait het om een outlaw, gespeeld door Jonathan Majors, die ontdekt dat zijn vijand wordt vrijgelaten uit de gevangenis. Hij herenigt zijn bende om wraak te nemen.


Sherlock Holmes-type nieuwe uitdager van Assane Diop in Lupin 3?

Lupin heeft een spetterend tweede deel achter de rug en de Franse serie is al verlengd voor een derde seizoen. Daarin zal Omar Sy terugkeren als Assane Diop, maar wie zal zijn nieuwe target worden. Of wordt Diop zelf het target?


Dit is waarom John Boyega plots vertrok bij opnames Rebel Ridge

Nadat eerder al duidelijk werd dat John Boyega de opnames van Rebel Ridge plotseling had verlaten. heeft The Hollywood Reporter de echte reden naar buiten gebracht van zijn vertrek. Eerder werd nog gezegd dat Boyega vertrok vanwege familieomstandigheden. Dat blijkt niet te kloppen. Volgens de bron was Boyega het niet eens met het script en het niet eens met zijn accommodatie. Ted Sarandos heeft er alles aan gedaan om Boyega terug te laten keren, maar tevergeefs…


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 25

Élite heeft een goede eerste week achter de rug op Netflix. De Spaanse hitserie keerde op vrijdag terug voor een vierde seizoen en daarmee is de serie meteen Lupin voorbij. De Franse hitserie moet genoegen nemen met de tweede plek in de top 10.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?