Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Virgin River • Desperados • 13 Reasons Why

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Dan Brady doorgeschoven tot vast gezicht Virgin River

Ben Hollingsworth, voor fans van Virgin River beter bekend als Dan Brady, gaat een belangrijke rol spelen in het tweede seizoen van de serie. De oude marine kameraad van Jack is namelijk gepromoveerd tot vast gezicht voor seizoen 2 van de reeks. In wat voor rol hij terugkeert voor het tweede seizoen, is nog niet bekend. Aan het einde van seizoen 1 zagen we hoe het de verkeerde kant opging met Dan.


Trailer nieuwe romantische komediefilm gelanceerd

Vanaf 3 juli kunnen we op Netflix aan de slag met een gloednieuwe romantische komediefilm. Het gaat om Desperados. De film vertelt het verhaal van de romantische Wes die samen met haar beste vriendinnen op avontuur gaat naar Mexico. Ze zal echter wel snel moeten zijn, want ze moet een pijnlijke e-mail verwijderen voordat haar potentiële nieuwe vlam hem leest.


Cursed met Katherine Langford in de zomer naar Netflix

Netflix heeft meer bekendgemaakt over de nieuwe Original Cursed. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Wheeler & Frank Miller en de hoofdrol is voor niemand minder dan Katherine Langford (Hannah Baker uit 13 Reasons Why). De eerste beelden zijn inmiddels een feit.


Hierom was Katherine Langford niet blij slotopnames 13 Reasons Why

Katherine Langford speelde als Hannah Baker een belangrijke rol in 13 Reasons Why. Toch ontbrak ze bij de opnames van de slotafleveringen van de reeks. Hannah was weliswaar te zien, maar dat waren oude beelden die al eerder waren opgenomen. “Ik was op dat moment aan het filmen voor Cursed, dus ik kon niet bij de opnames aanwezig zijn. Het is grappig, want ik heb seizoen drie en vier nog niet eens volledig bekeken, maar dat ben ik nu aan het doen nu het verhaal is gesloten.” Langford benadrukt daarnaast dat ze trots is op iedereen uit de cast.


Netflix kondigt fantasyserie Warrior Nun aan

Netflix heeft een nieuwe fantasyserie aangekondigd voor zijn streamingdienst. Het gaat om Warrior Nun, een reeks die gebaseerd is op de gelijknamige comic van Ben Dunn. De serie komt op 2 juli naar Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?