Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Jessica Jones • 13 Reasons Why • Tim Robinson

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Jessica Jones klaar voor Krysten Ritter

De laatste tijd hadden fans hoop dat Jessica Jones misschien in de toekomst toch voorzien zou worden van nieuwe seizoen. Krysten Ritter heeft nu met uitspraken een eind gemaakt aan de geruchten. “Of ik denk dat ik haar nog een keer ga spelen? Dat denk ik niet. Ik heb het gevoel dat het klaar is, snap je. Ik voel me er goed over. Het voelt goed om de deur te sluiten”, aldus Ritter.


Riverdale-acteur in nieuw seizoen 13 Reasons Why?

Hart Denton, die we leerden kennen als Chic in Riverdale, lijkt een rol te pakken te hebben in 13 Reasons Why seizoen 3. De acteur werd de laatste tijd al veelvuldig gespot met de cast van de serie en nu blijkt op IMDb te staan dat er een stuntman voor Denton heeft meegewerkt aan de reeks. In de komende periode moet blijken of de acteur echt te zien is in 13 Reasons Why.


George Clooney werkt aan film voor Netflix

George Clooney is voor Netflix aan de slag gegaan met een gloednieuwe film. Clooney gaat als zowel acteur als regisseur aan de slag met een verfilming van de roman Good Morning, Midnight van Lily Brooks over de briljante astronoom Augustine. Die rol wordt gespeeld door Clooney. Wanneer we de film op Netflix mogen verwachten, is nog niet bekend.


I Think You Should Leave with Tim Robinson krijgt vervolg

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van de serie I Think You Should Leave with Tim Robinson. Het eerste seizoen van de komediereeks bestond uit zes afleveringen. Uit hoeveel afleveringen het vervolg bestaat, is nog onduidelijk. Wel lijken we rekening te moeten houden met een release in 2020.


Nieuwe familie sitcom onderweg naar Netflix

Netflix werkt aan een nieuwe familie sitcom genaamd The Healing Powers of Dude. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen en vertelt het verhaal van een elfjarige jongen die een sociale fobie heeft. Het is voor hem moeilijk om vrienden te maken, onhandig als je net moet beginnen op de middelbare school. Al snel wordt straathond Dude zijn beste vriend en worden ze onafscheidelijk van elkaar.


Nieuwe bendeleden voor La Casa de Papel seizoen 3 voorgesteld

Het derde seizoen van La Casa de Papel is in aantocht op Netflix. Voor het nieuwe seizoen heeft de streamingdienst vijf nieuwe bendeleden aangekondigd. Ze gaan door het leven onder de stadsnamen Lissabon, Stockholm, Palermo, Marseille en Bogota. Van Iztiar Ituno en Esther Acebo is al bekend dat ze een rol vervullen in het nieuwe seizoen. Seizoen 3 wordt op 19 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?