Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Making a Murderer • BCS • Gloria Estefan

Brendan Dassey Making a Murderer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Brendan Dassey (Making a Murderer) komt toch niet vrij

Hij komt vrij, hij moet blijven zitten, hij komt vrij en uiteindelijk komt Brendan Dassey toch niet uit de gevangenis. Het neefje van Steven Avery zit al sinds 2005 vast voor de moord op Teresa Halbach. Vorig jaar besloot een rechter om hem vrij te laten, omdat zijn bekentenis niet rechtsgeldig was. De hoogste Amerikaanse rechter heeft nu echter geweigerd.


Dit weten we al over toekomst Lucifer

Een ware explosie van vreugde vond er vorige week plaats toen bekend werd dat Netflix de serie Lucifer heeft opgevist. FOX besloot na drie seizoenen te stoppen vanwege voornamelijk teruglopende kijkcijfers. Netflix stapte in en inmiddels is er veel meer bekend over het vierde seizoen en de toekomst van de serie.


Dear White People krijgt derde seizoen

Netflix heeft een derde seizoen van Dear White People besteld. In mei verscheen het tweede seizoen en de reviews waren beter dan over de eerste campagne. Netflix heeft dan ook niet lang getreuzeld om een vervolg te bestellen. De serie wordt ook getipt om te worden geselecteerd voor een Emmy Award.


Overlap Better Call Saul en Breaking Bad wordt steeds groter

Better Call Saul is alweer toe aan het vierde seizoen, waardoor Breaking Bad nadert. BCS is tenslotte een spin-off prequel van BB. In het vierde seizoen zal er opnieuw een bekend gezicht uit Breaking Bad in de serie verschijnen. Dit hebben makers Vince Gilligan en Melissa Bernstein laten weten tijdens een bijeenkomst in New York. De grote vraag is nog om wie het zal gaan.


Suits seizoen 6 komt in juli op Netflix

Suits is voor komende maand eindelijk aangekondigd op Netflix. De zeer populaire serie is alweer toe aan het zesde seizoen op de streamingdienst. De afgelopen periode was er veel te doen rondom de serie vanwege de bruiloft van Meghan Markle met Prins Harry. Daarnaast duurde het langer dan verwacht op Netflix.


Gloria Estefan krijgt gastrol

Gloria Estefan is muzikaal al betrokken bij One Day At a Time. Ze zingt namelijk de themesong van de komedieserie. In het derde seizoen zal ze ook in de serie te zien zijn, want Estefan heeft een gastrol. Ze speelt Mirtha, Lydia’s kleine zusje én aartsvijand.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: