Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Protector • Lucifer • Peaky Blinders

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Officiële trailer The Protector seizoen 4 verschenen

Netflix is er razend snel bij met het vierde seizoen van The Protector. Het seizoen komt al een paar maanden na de release van seizoen 3 naar de streamingdienst. In aanloop naar die release heeft Netflix de trailer van seizoen 4 gelanceerd. Met seizoen 4 nemen we afscheid van de Turkse serie.


Nieuw castlid voor Lucifer seizoen 5 bekend

Alhoewel al meerdere keren is geroepen dat Lucifer seizoen 5 ‘binnenkort’ naar Netflix komt, is het nog altijd wachten op de release van het seizoen. Ondertussen wordt wel steeds meer bekend over nieuwe gezichten in de reeks. Zo speelt ook Betsy Baker een rol in de serie. Zij was eerder te zien in The Evil Dead, Sharp Objects en Hand of God en is vanaf aflevering 5 van Lucifer te zien als Sister Molly. Eerder werden Adam Korson, Dennis Haysbert, Matthew Bohrer, Brianne Davis, Erin Cummings, Allison McAtee en Chaley Rose al aangekondigd.


Dit maakt Brooklyn Nine-Nine seizoen 6 anders dan de eerdere seizoenen

Brooklyn Nine-Nine is een razend populaire serie die inmiddels al zes seizoenen op Netflix in België kent. Het meest recente deel van het komische politieverhaal is echter behoorlijk anders dan de voorgaande vijf delen, zo oordeelt het gros van de fans. Maar waarin dan? En wat is de oorzaak van de wijzigingen?


David Beckham in zesde seizoen Peaky Blinders?

Door een bericht op Instagram begint het er steeds meer naar uit te zien dat we in het zesde seizoen van Peaky Blinders een bekend gezicht gaan zien. Het gerucht gaat namelijk dat David Beckham een rol speelt in seizoen 6. Dat gerucht is ontstaan nadat acteur Paul Anderson op Instagram een foto plaatste en daarin ook David Beckham tagde. Bekijk de post hieronder.


Netflix kondigt eigen film aan voor Ferry Bouman uit Undercover

Het verhaal van Ferry Bouman (Frank Lammers) is absoluut nog niet over. De hoofdpersoon uit Undercover heeft de harten van veel kijkers veroverd. Reden genoeg voor Netflix om aan de slag te gaan met een eigen film voor het personage. Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan Ferry.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?