Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Regé-Jean Page reageert op Bridgerton-terugkeer, Purple Hearts wordt nieuwe film

De laatste weken onderstonden er wat geruchten dat Regé-Jean Page mogelijk terugkeerde in Bridgerton. Zelf ontkent hij het nieuws. Ondertussen is ook een nieuwe Netflix-film aangekondigd onder de naam Purple Hearts en kunnen we rekenen op de eerste beelden van Sintonia seizoen 3.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Regé-Jean Page reageert op Bridgerton-terugkeer

De laatste weken onderstonden er wat geruchten dat Regé-Jean Page mogelijk terugkeerde in Bridgerton. Zelf ontkent hij het nieuws, al is hij wel weer even samen met Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton). “Nee, ik ga niet terug naar Bridgerton. De roddelbladen hebben dat verzonnen”, aldus Page. Hieronder bekijk je de foto.


Purple Hearts wordt nieuwe Netflix-film

Purple Hearts komt naar Netflix. Op 29 juli is het zover en nu is alvast een eerste clip verschenen. In de film draait het om een aspirant-muzikant die instemt met een huwelijk met een marinier, maar een tragedie maakt hun neprelatie al snel maar al te echt.


Undercover is klaar: “Het verhaal is wel verteld”

Voor wie er nog altijd stille hoop heeft dat Undercover terug zal keren voor een vierde seizoen.. helaas. Het boek kan dicht, want Undercover is klaar na drie seizoenen. Zoveel kan opgemaakt worden uit de woorden van Tom Waes, één van de twee hoofdrolspelers. Gelukkig kunnen we nog wel uitkijken naar de prequelserie rondom Ferry Bouman.


Eerste beelden Sintonia seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van het derde seizoen van Sintonia. In de Braziliaanse serie draait het om drie tieners uit dezelfde favela van São Paulo. De tieners jagen hun dromen na en blijven vrienden, in een wereld vol muziek, drugs en religie. Hieronder bekijk je de trailer.


Acteurs The Chosen One overleden na auto-ongeluk na opnames

Twee acteurs van de serie The Chosen One zijn dit weekend overleden aan de gevolgen van een auto-ongeluk. In totaal zaten er acht crewleden in een bus, waarvan de andere zes gewond raakten.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?