Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Manifest niet gered door Netflix, trailer Sky Rojo verschenen

Slecht nieuws voor wie gehoopt had dat Netflix ervoor zou zorgen dat Manifest gered zou worden. Dat gaat namelijk niet gebeuren. Ondertussen is wel de trailer gedeeld van het tweede seizoen van Sky Rojo en heeft Steven Spielberg een interessante filmdeal gesloten met Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Manifest toch niet gered door Netflix

Manifest keert niet terug voor een vierde seizoen op Netflix. De eerste drie seizoenen zijn afkomstig van NBC, maar nadat die partij de stekker uit de serie trok, was er de hoop dat Netflix de serie zou redden. Dat gaat niet gebeuren. Inmiddels heeft Deadline naar buiten gebracht dat Netflix de dagenlange gesprekken heeft afgekapt. Dat zou deels te maken hebben met de kosten en deels met de complicaties die de rechten met zich mee zullen dragen.


Officiële trailer Sky Rojo seizoen 2 verschenen

Sky Rojo keert op 23 juli terug op Netflix voor het tweede seizoen. In aanloop naar de release van de Spaanse serie heeft Netflix nu ook de officiële trailer gelanceerd. In seizoen 2 krijgen we antwoord op de meervoudige cliffhanger waar we mee achterbleven in het eerste seizoen.


The Fall keert mogelijk toch terug voor vierde seizoen

The Fall keert mogelijk toch terug voor een vierde seizoen. Bijna vijf jaar na de lancering van seizoen 3 van de serie, heeft Gillian Anderson verklapt dat ze graag weer in de huid zou kruipen van Stella Gibson. Inmiddels worden er gesprekken gevoerd om de serie te hervatten. Dat vertelde Anderson bij Variety.


Steven Spielberg sluit interessante filmdeal met Netflix

Steven Spielberg heeft een interessante deal gesloten met Netflix. De legendarische regisseur gaat met zijn productiebedrijf Amblin Partners aan de slag voor Netflix. Opmerkelijk genoeg was Spielerg een aantal jaar geleden nog niet zo’n fan van Netflix. Toentertijd vond hij dat films die voornamelijk voor streaming werden gemaakt, geen Oscar zouden mogen ontvangen.


Nieuwe castleden en verhaal Young Wallander seizoen 2 bekend

Achter de schermen wordt al hard gewerkt aan het tweede seizoen van Young Wallander. Inmiddels zijn de nieuwe castleden bekendgemaakt voor het tweede seizoen. Ook weten we meer over het verhaal van het tweede seizoen van Young Wallander.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?