Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • The Politician • The Order

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Hermione Lodge keert toch terug voor Riverdale seizoen 5

Hermione Lodge keert toch terug voor het vijfde seizen van Riverdale. Na een lang gesprek met showrunner Roberto Aguirre-Sacasa heeft Marisol Nichols besloten te blijven. “Ik heb een bijzonder lang gesprek gehad met Roberto, de ontwikkelaar van de serie. Ik kan met trots bevestigen dat mijn personage Hermione in het vijfde seizoen terug zal keren. Bovendien zal ze sterker zijn dan ooit! Ik kan niet wachten om haar terug te spelen en haar verhaal voort te zetten.”


Trailer The Politician seizoen 2 verschenen

Netflix heeftde officiële trailer gelanceerd van het tweede seizoen van The Politician. In dat tweede seizoen, dat op vrijdag wordt toegevoegd aan het Netflix-aanbod, gaat het avontuur van Payton Hobart verder. Nog steeds heeft hij maar één doel: President van de Verenigde Staten worden.


Nieuwe seizoenen voor Valeria en Blood & Water

Blood & Water en Valera worden allebei voorzien van een tweede seizoen. De twee internationale series mogen zich opmaken voor nieuwe afleveringen. Darmee keert zowel de Zuid-Afrikaanse serie als de Spaanse serie binnenkort terug.


Netflix lanceert trailer The Order seizoen 2

Niet alleen fans van The Politcian mogen zich opmaken voor nieuwe afleveringen. Op donderdag 18 juni is het al de beurt aan het tweede seizoen van The Order. In de serie draait het om Jack Morton die zich aansluit bij een geheime orde. In de trailer krijgen we alvast een sneak peek van wat we mogen verwachten van seizoen 2.


USA Network bestelt The Sinner seizoen 4

De anthologie-serie The Sinner gaat verder. USA Network heeft alweer een vierde seizoen besteld van de reeks. Op Netflix in België kunnen we tot op heden aan de slag met één seizoen, maar in de toekomst lijken ook de andere delen nog te volgen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?