Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Orphan Black • Elite • Murder Mystery

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Orphan Black krijgt vervolg als luisterboek

Orphan Black keert terug. De serie wordt niet voorzien van een nieuw seizoen, maar komt wel op een andere manier terug. Orphan Black krijgt namelijk een vervolg in de vorm van een luisterboek. Dat luisterboek bestaat uit tien delen en speelt zich acht jaar af na de seriefinale. Het luisterboek heet Orphan Black: The Next Chapter en wordt ingesproken door Tatiana Maslany.


Releasemaand Elite seizoen 2 bekend

Netflix heeft bekendgemaakt in welke maand we aan de slag kunnen met het nieuwe seizoen van Elite. Het tweede seizoen van de reeks wordt in september toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar dat gaat binnenkort ongetwijfeld volgen.


Riverdale, The Flash, Dynasty en Arrow zijn op deze data terug

The CW heeft zijn programmering voor het najaar bekendgemaakt. Daardoor weten we wanneer we aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van onder meer Riverdale, The Flash en Dynasty. Alle drie de series liggen momenteel stil, maar de nieuwe seizoenen zijn in aantocht. Zo gaat het vierde seizoen van Riverdale van start op 9 oktober en kunnen we op 11 oktober aan de slag met Dynasty seizoen 2.


Last Chance U in juli terug voor vierde seizoen

Het vierde seizoen van Last Chance U is in aantocht op Netflix. De sportdocumentaireserie gaat op 19 juli voorzien worden van zijn vierde seizoen. Net als vorig jaar worden de Indy Pirates gevolgd met Jason Brown als de coach. Het wordt een roerig seizoen voor het team.


Murder Mystery verbreekt Netflix-records

Murder Mystery doet het goed bij Netflix. De Netflix Original film scoort uitstekend bij de streamingdienst en verbreekt records. Zo werd de film door 31 miljoen huishoudens bekeken in het eerste weekend, 13,4 miljoen keer in Noord-Amerika en 17,5 in de rest van de wereld. Murder Mystery staat sinds vrijdag op Netflix en heeft hoofdrollen voor Adam Sandler en Jennifer Aniston.


Netflix bestelt geen nieuw seizoen van Chambers

Het is gedaan voor Chambers. Netflix heeft besloten om al na één seizoen de stekker uit de reeks te trekken. In de horrorserie waren hoofdrollen weggelegd voor onder meer Uma Thurman en Tony Goldwyn. De verwachtingen waren dan ook hoog, maar de kritieken waren niet altijd mals. Nu is na één seizoen besloten geen vervolg te bestellen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?