Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Nieuwe Spaanse Netflix-serie, hoofdrol nieuwe Obama-productie bekend

Netflix heeft een nieuwe Spaanse Netflix-serie aangekondigd onder de naam Fanático. Daarnaast is de hoofdrol voor een nieuwe Obama-productie vergeven aan Will Forte en zijn er nieuwe beelden verschenen van een Kung Fu Panda-serie.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe Spaanse Netflix-serie aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe Spaanse serie aangekondigd. Onder de naam Fanático kunnen we op 29 juli aan de slag met een nieuwe serie. De serie telt alleen maar korte afleveringen waarin het draait om een zanger die komt te overlijden voor de ogen van zijn fans. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.


Hoofdrol nieuwe Obama-productie vergeven

De hoofdrol voor een nieuwe productie van Barack Obama en Michelle Obama is vergeven. Will Forte pakt de hoofdrol in Bodkin, een zeven afleveringen donkere komediethriller. De serie draait om een bont gezelschap van podcasters die de mysterieuze verdwijning van drie vreemden in een idyllische Ierse kustplaats gaan onderzoeken.


Deze titels komen in tweede helft van juni op Netflix

De zomer mag dan losbreken, het is voor Netflix geen reden om minder nieuwe films en series toe te voegen. Ook in de tweede helft van juni staat er weer heel wat fraais op ons te wachten.


Nieuwe beelden Kung Fu Panda-serie

Netflix heeft een nieuwe Kung Fu Panda-serie aangekondigd. De nieuwe serie zie je vanaf 14 juli op Netflix. Hieronder bekijk je alvast de eerste trailer. In de serie draait het om de legendarische krijger Po die samen met een Engelse eliteridder op een wereldwijde missie gaat om magische wapens, zijn reputatie – en de wereld – te redden.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 24

Stranger Things heeft zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels af moeten staan. Peaky Blinders is erin geslaagd om die eerste plek over te nemen. Ook de derde plek in de lijst met meest populaire titels is ingenomen door een nieuwe titel. Het gaat om First Kill.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?