Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Dad Stop Embarrassing Me! en Grand Army gecanceld

Dad Stop Emberrassing Me! wordt al na één seizoen geannuleerd door Netflix. Datzelfde lot is ook Grand Army ondergaan. Ondertussen is er met Young Royals wel een nieuwe Netflix-serie in aantocht.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Dad Stop Embarrassing Me! al na één seizoen geannuleerd

Het is al na één seizoen klaar voor Dad Stop Embarrassing Me!. Netflix heeft er al na één seizoen voor gekozen om de stekker uit de serie te trekken. Daarmee keert de reeks met Jamie Foxx in de hoofdrol niet meer terug. De acht afleveringen van het eerste seizoen verschenen op 14 april op Netflix. Het duurde ruim twee maanden tot het definitieve lot van de serie bekend werd.


Netflix trekt na één seizoen stekker uit Grand Army

Ook voor Grand Army is het over en uit op Netflix. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om de dramaserie al na één seizoen te cancelen. In de serie volgden we vijf studenten op de grootste middelbare school van Brooklyn. Daar proberen ze te navigeren door een chaotische wereld. Op IMDb was de serie nog goed voor een 7.6.


Mindhunter seizoen 3 lijkt nu dan toch in aantocht

Seizoen 3 van Mindhunter lijkt nu dan toch in aantocht op Netflix. Na de release van het tweede seizoen van de serie, was het een lange tijd stil rondom de reeks. Nu blijkt een derde seizoen een stap dichterbij nadat duidelijk is geworden dat bedenker David Fincher en Netflix dichtbij een akkoord zijn gekomen.


Zweedse serie Young Royals krijgt eerste beelden

Met Young Royals is er een nieuwe Original onderweg naar Netflix. De Zweedse serie komt op 1 juli naar Netflix en brengt ons een vleugje Élite. We volgen Wilhelm die los wordt gelaten op de kostschool Hillerska. Daar krijgt hij de kans om zichzelf te ontdekken en vooral om uit te vinden wat hij echt wil met het leven. De eerste beelden zie je nu hieronder.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 24

Lucifer heeft zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels op Netflix af moeten staan. Afgelopen vrijdag verscheen het tweede deel van Lupin en de Franse hitserie doet meteen weer uitstekende zaken. Lupin is dan ook de nieuwe nummer één van deze week.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?