Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Locke & Key • Black Mirror • Babies

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Gabriel Rodríguez maakt nieuwe sleutels voor Locke & Key

In het eerste seizoen van Locke & Key hebben we gezien dat sleutels een belangrijke rol speelden in het verhaal. De kinderen van de familie Locke vonden mysterieuze sleutels die op magische wijze verschillende deuren kan openen. Fans maakten kennis met de Anywhere Key, de Matchstick Key, de Music Box Key, en de Echo Key. Daar komen in het nieuwe seizoenen extra sleutels bij waaraan Gabriel Rodríguez momenteel werkt.


Studenten verzinnen geniale Black Mirror campagne

De studenten van het Spaanse Brother Ad School hebben een geniale campagne bedacht omtrent Black Mirror. Fans kijken reikhalzend uit naar een zesde seizoen en daar speelden de studenten op. Ze besloten het glas van een bushokje om te toveren tot een spiegel met de tekst: ‘Black Mirror seizoen 6 is nu live, overal’. Daarmee doelen ze op de uitbraak van het coronavirus. Ondertussen vertelde maker Charlie Brooker al op dit moment niet te werken aan een zesde seizoen. “Tijdens de lockdown heb ik aan projecten gewerkt, maar niet aan Black Mirror. Het leven is nu al ingewikkeld genoeg, ik weet niet of mensen nieuwe dystopische content op Netflix nu slikken. Ik werk nu liever aan scripts die mensen aan het lachen maken.”


Trailer slotstuk Las Chicas del Cable en Mr. Iglesias seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de officiële trailers gelanceerd van de nieuwe seizoenen van Las Chicas del Cable en Mr. Iglesias. Van Las Chicas del Cable verschijnt komende maand het tweede deel van het slotseizoen, terwijl het tweede seizoen van Mr. Iglesias volgende week al wordt gelanceerd.


Trailer Babies seizoen 2 verschenen

Het eerste seizoen van Babies was een groot succes op Netflix en inmiddels mogen we ons opmaken voor een vervolg. Dat tweede seizoen van de documentaireseries waarin baby’s in hun eerste levensjaar gevolgd worden, wordt op 19 juni toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. De officiële trailer is inmiddels verschenen.


Releasedatum Over Water seizoen 2 nu al bekend

Het tweede seizoen van Over Water komt razendsnel naar Netflix. Het eerste seizoen van de reeks verscheen op vrijdag 5 juni online op Netflix en een paar dagen later weten we al dat het vervolg volgende maand naar de streamingdienst komt.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?