Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lucifer • Stranger Things • Harry Potter

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Slotseizoen Lucifer krijgt geen extra episodes

Het vijfde en tevens laatste seizoen van Lucifer is aangekondigd en nu is ook duidelijk uit hoeveel afleveringen de campagne bestaat. Net zoals het vierde seizoen zullen er tien afleveringen worden gemaakt, zo heeft showrunner en schrijver Ildy Modrovich laten weten. “We gaan ervoor zorgen dat iedere minuut telt.” Het is niet duidelijk of een aantal episodes mogelijk wel langer worden.


Criminal met sterke cast komt in najaar

Netflix kondigde vorig jaar de veelbelovende serie Criminal aan. In vier landen (Frankrijk, Spanje, Duitsland en Groot-Brittannië) worden diverse criminelen verhoord. De serie is uniek, omdat deze zich volledig in de verhoorkamers zal afspelen. Per land zijn er drie afleveringen en zo zullen er dus ook vier verschillende talen zijn. De cast liegt er niet om, zo is wel duidelijk geworden in de teaser met onder meer David Tennant.


Stranger Things’ Dustin krijgt eigen show

Dustin is één van de meest geliefde personages uit Stranger Things. Gaten Matarazzo, de acteur die Dustin vertolkt, krijgt nu zijn eigen show op Netflix. Hij gaat Prank Encounters maken, een show met verborgen camera’s. Twee mensen die denken aan hun eerst werkdag bezig te zijn worden gefilmd. Het zal niet lang duren voor de dag in een nachtmerrie veranderd. Er zijn acht afleveringen gemaakt voor het eerste seizoen.


Een boeiende behind the scenes over robot I Am Mother

I Am Mother is één van de nieuwe films van Netflix. Hierin groeit een meisje op door de opvoeding van een robot. De robot, alias moeder, is gemaakt door Weta Workshop. Dit bedrijf zat ook achter onder meer Lord of the Rings. Er is nu een behind the scenes verschenen waarin wordt uitgelegd hoe de robot is gemaakt en functioneert.


Trailers GLOW en Shaft

Later deze maand komt de wereldwijde première van Shaft op Netflix, alleen in de Verenigde Staten verschijnt de film namelijk in de bioscoop. De trailer is nu gelanceerd. Dat is ook het geval voor GLOW. De Gorgeous Ladies of Wrestling gaan alweer op voor het derde seizoen met een reis naar Las Vegas. De trailer is alvast verschenen.


‘Harry Potter’ in Unbreakable Kimmy Schmidt

Komend jaar komt er een speciaal slot van Unbreakable Kimmy Schmidt. De komedieserie krijgt namelijk een interactieve film als slotstuk. Nu is ook bekendgemaakt dat er een bijzondere acteur is gestrikt, namelijk Daniel Radcliffe. ‘Harry Potter’ zal de rol van Frederick op zich nemen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?