Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Haunting of Bly Manor • Black Lives Matter • Wasp Network

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

The Haunting of Bly Manor mogelijk in herfst naar Netflix

The Haunting of Hill House krijgt een vervolg op Netflix onder de naam The Haunting of Bly Manor. Inmiddels komen steeds meer berichten naar buiten over een mogelijke releaseperiode van dat tweede seizoen. Zo zou inmiddels gesproken worden over een release in de herfst van 2020. Die schatting is vrij realistisch, want de opnames van seizoen 1 startten in september 2019 en een jaar later verscheen het seizoen vervolgens. Het wachten lijkt dan ook bijna voorbij.


Netflix voegt Black Lives Matter genre toe

De wereldwijde demonstraties naar aanleiding van de moord op George Floyd zijn ook Netflix niet ontgaan. De streamingdienst heeft het nieuwe genre ‘Black Lives Matter’ in het leven geroepen. In het genre vinden Netflix-abonnees belangrijke titels terug die krachtige en complexe verhalen van de zwarte gemeenschap vertellen. Met onder meer 13th, When They See Us en American Son.


Trailer slotstuk Las Chicas del Cable en Mr. Iglesias seizoen 2 verschenen

Netflix heeft de officiële trailers gelanceerd van de nieuwe seizoenen van Las Chicas del Cable en Mr. Iglesias. Van Las Chicas del Cable verschijnt komende maand het tweede deel van het slotseizoen, terwijl het tweede seizoen van Mr. Iglesias volgende week al wordt gelanceerd.


Officiële trailer Wasp Network gelanceerd

De officiële trailer van Wasp Network is gelanceerd. In de film draait het om een waargebeurd verhaal. In de jaren 90 infiltreren Cubaanse spionnen in verbannen groepen om terrorisme te stoppen. Ze betalen daarvoor zelf een hoge prijs. Hoofdrollen zijn er voor Gael García Bernal, Penélope Cruz en Edgar Ramirez. De film verschijnt op 19 juni.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 24

Netflix heeft de laatste weken weer heel wat goede content toegevoegd aan zijn aanbod en dat heeft meteen een verandering teweeg gebracht in de top tien meest populaire titels. Zo hebben de nieuwkomers het van afgelopen week uitstekend gedaan.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: