Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Nieuwe seizoenen voor Sweet Home, eerste beelden met Lana Condor

Het einde van Sweet Home is nog niet in zicht. De Koreaanse hitserie is vernieuwd voor twee nieuwe seizoenen. Ook zijn de eerste beelden verschenen van Boo, Bitch met Lana Condor in de hoofdrol. Michelle Yeoh heeft ook een nieuwe hoofdrol te pakken.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe seizoenen voor Koreaanse serie Sweet Home

Het einde van Sweet Home is nog niet in zicht. De Koreaanse hitserie is vernieuwd voor niet één, maar meteen twee nieuwe seizoenen. “In deze nieuwe seizoenen zal Sweet Home op grotere schaal aan de slag gaan met een uitgebreidere verhaallijn en cast”, meldt Netflix. Maker Lee Eung-bok vertelde: “Seizoen 2 zal een nieuwe setting bevatten. Ik geloof dat de technische details die we in seizoen 1 niet konden verfijnen, in seizoen 2 worden verbeterd.”


Eerste beelden Boo, Bitch met Lana Condor verschenen

Netflix heeft de eerste beelden gelanceerd van Boo, Bitch. De hoofdrol in de serie is voor Lana Condor. Haar zagen we eerder al Lara Jean in To All The Boys I’ve Loved Before. In Boo, Bitch staat een nieuwe rol op haar te wachten. De serie draait om Erika die samen met haar beste vriendin Gia nog één legendarische avond wil beleven voordat ze de school verlaten. Dat verloopt niet helemaal als gepland, want Erika blijkt dood onder een koe te liggen. Ze keert terug als geest.


Knives Out 2 heeft titel: Glass Onion: A Knives Out Mystery

De nieuwe film van Knives Out heeft een titel gekregen. Netflix heeft de rechten gekocht van de filmreeks, waarvan de eerste film met Daniel Craig in de hoofdrol een kaskraker werd. In de komende jaren volgen meerdere delen.


Michelle Yeoh heeft nieuwe hoofdrol

Netflix heeft een nieuwe hoofdrol klaar liggen voor Michelle Yeoh. Ze wordt bijgestaan door Justin Chien in The Brothers Sun. De serie speelt zich af in de wereld van de zogenaamde Taipei gangsters. Charles Sun vertrekt naar Los Angeles als zijn vader wordt neergeschoten. Daar moet hij niet alleen zijn moeder, maar ook zijn jongere broer beschermen. De release is in 2023.


Reality-versie van Squid Game in aantocht en jij kunt meedoen

Squid Game krijgt een tweede seizoen en daarnaast zal er een reality-versie van de Zuid-Koreaanse serie komen. En het mooie is: Jij kunt meedoen! Netflix zoekt namelijk 456 spelers voor Squid Game: The Challenge, met een prijzenpot van 4.56 miljoen dollar!


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?