Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: When Calls the Heart-acteur in Riverdale, Spotify serie naar Netflix

When Calls the Heart-acteur Chris McNally maakt binnenkort zijn opwachting in de Netflix-serie Riverdale. Ondertussen wordt er voor de streamingdienst gewerkt aan een Spotify serie en is Naomi Watts te zien in de nieuwe miniserie van Ryan Murphy genaamd The Watcher.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

When Calls the Heart-acteur naar Riverdale

Riverdale is erin geslaagd om een acteur uit When Calls the Heart te strikken voor de serie. Chris McNally maakt binnenkort zijn opwachting in de Netflix-serie. In When Calls the Heart vertolkt hij de rol van Lucas Bouchard en wat zijn rol wordt in Riverdale is voor nu nog onduidelijk. Robero Aguirre-Sacasa maakte het nieuws bekend.


Spotify serie in de maak voor Netflix

Voor Netflix is er een nieuwe scripted serie in de maak over Spotify. De Zweedse startup zorgde voor een revolutie in de muziekindustrie. In de zesdelige serie, gebaseerd op het boek Spotify Untold van Sven Carlsson en Jonas Leijonhufvud, worden we meegenomen naar het verhaal van de jonge Zweedse tech entrepreneur Daniel Ek en zijn sleutelpartners. Hoofdrollen zijn er voor Edvin Endre (Vikings) als Daniel Ek, Ulf Stenberg als Per Sundin, Gizem Erdogan als Petra Hansson, Joel Lützow als Andreas Ehn en Christian Hillborg als Martin Lorentzon.


Verwijderalarm: Ongewijzigde lange lijst met nieuwe films erbij

Het Netflix Verwijderalarm is opnieuw een lange lijst, met ditmaal 26 films en series die op het punt staan om te vertrekken. Aan het einde van de maand wordt het vooral druk. Dan zullen er heel wat series gaan verdwijnen, met daarbij vooral veel animeseries.


Naomi Watts in nieuwe Murphy-miniserie The Watcher

Naomi Watts speelt de hoofdrol in de nieuwe miniserie van Ryan Murphy. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan The Watcher waarin het draait om een getrouwd stel. De serie vertelt het waargebeurde verhaal van een stel dat een huis heeft gekocht in New Jersey. Daar ontvangen ze al snel een brief van iemand die hun huis al jaren in de gaten houdt en naar ‘het bloed verlangt’ van de nieuwe bewoners.


Deze titels komen in tweede helft van juni op Netflix

In de resterende weken van juni komen er weer heel wat mooie films en series naar Netflix. Vooral de seriefans kunnen in veel gevallen verder met hun geliefde reeksen, die een vervolg krijgen. Dat zijn er namelijk heel wat.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?