Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Flash • Lucifer • The Witcher

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Hartley Sawyer uit The Flash ontslagen na omstreden Tweets

Fans van The Flash hoeven Hartley Sawyer niet meer terug te verwachten in de serie. De acteur, die de rol van Ralph Dibny vertolkte in de reeks, is ontslagen nadat afgelopen week oude Twitter-berichten boven water kwamen. Het ging om oude racistische en homofobe uitlatingen. Inmiddels heeft Sawyer zijn excuses aangeboden voor de oude Tweets. “Mijn woorden waren, hoewel grappig bedoeld, kwetsend en onaanvaardbaar.”


Adam Korson heeft rol in Lucifer seizoen 5

Het vijfde seizoen van Lucifer is in aantocht op Netflix en in aanloop naar de release is een nieuw castlid aangekondigd. Het gaat om Adam Korson die eerder te zien was in Seed, Real Rob en Deal Me. De acteur is in de zesde aflevering te zien, maar zijn rol is nog onduidelijk. Andere nieuwe castleden in seizoen 5 zijn Dennis Haysbert, Matthew Bohrer, Brianne Davis, Erin Cummings, Allison McAtee en Chaley Rose.


Releasedatum Over Water seizoen 2 nu al bekend

Het tweede seizoen van Over Water komt razendsnel naar Netflix. Het eerste seizoen van de reeks verscheen op vrijdag 5 juni online op Netflix en een paar dagen later weten we al dat het vervolg volgende maand naar de streamingdienst komt.


Productie The Witcher seizoen 2 spoedig hervat

The Witcher is één van de Netflix-series die door de uitbraak van het coronavirus stil kwam te liggen. De opnames moesten al snel worden opgeschorst. Nu is duidelijk dat het de bedoeling is dat de productie in de eerste week van augustus wordt herstart. In dat kader wordt inmiddels hard gewerkt om veiligheidsprocedures op te volgen om de set veilig genoeg te maken.


Verwijderalarm: 30 titels op de lijst met veel films

Het Netflix Verwijderalarm was kortstondig heel rustig, maar nu de maand bijna halverwege is loopt het aantal titels toch alweer snel op. Met name op 15 juni gaan er veel films uit het aanbod verdwijnen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: