Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eerste beelden nieuwe familiefilm, Uma Thurman in The Old Guard 2

Netflix heeft een nieuwe familiefilm aangekondigd. Vanaf 8 juli kunnen we op de streamingdienst aan de slag met Het Zeebeest. Ook is er goed nieuws voor fans van The Old Guard. In het tweede deel maakt Uma Thurman haar debuut. Daarnaast zijn er acht nieuwe animatie-titels aangekondigd voor Netflix.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Eerste beelden nieuwe familiefilm verschenen

Netflix heeft een nieuwe familiefilm aangekondigd. Vanaf 8 juli kunnen we op de streamingdienst aan de slag met Het Zeebeest. In de film staat een jong meisje centraal dat zich verstopt heeft op het schip van een legendarische zeemonsterjager. Ze gaan nu samen op een epische reis door onbekende wateren. Hieronder zie je alvast de eerste beelden.


Uma Thurman maakt debuut in The Old Guard 2

Uma Thurman krijgt een rol in het tweede deel van The Old Guard. Dat werd bekend gemaakt tijdens Geeked Week. Thurman wordt verantwoordelijk voor de rol van Henry Goldin. Andere namen voor The Old Guard 2 zijn Charlize Theron, KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo en Chiwetel Ejiofor.


Tim Burton’s Wednesday vertoont eerste beelden

Breng twee iconen bij elkaar. Tim Burton en The Addams Family. De regisseur die zijn films altijd verpakte in donkere humor en horror is aan de slag gegaan met één van de meest geliefde personages uit The Addams Family: Wednesday. De langverwachte serie komt later dit jaar op Netflix en de eerste beelden zijn nu getoond.


Achttal nieuwe animatiefilms en -series aangekondigd

Er zijn nieuwe animatiefilms- en series onderweg naar Netflix. Vanuit Engeland, Spanje, Italië en Frankrijk wordt er gewerkt om het aanbod aan animatie-titels verder uit te breiden. Het gaat om onder meer Ember, Scrooge: A Christmas Carol, That Christmas, een nog onbekende film van Steve Box (Wallace & Gromit), Bad Dnosaurs, Mermaid Magic, The Seven Bears en Wereworld. Met name Ember is een om in de gaten te houden. De film is afkomstig van Klaus-maker Sergio Pablos.


Fanfavoriet Flora maakt entree in Fate: The Winx Saga seizoen 2

Goed nieuws voor de fans van Fate: The Winx Saga. Tijdens Geeked Week werden eerste beelden verspreid van het tweede seizoen van de serie. Op die beelden maken we alvast kennis met een nieuw karakter. Flora maakt haar entree in het tweede seizoen. Haar rol wordt gespeeld door Paulina Chavez. Met de eerste beelden zien we alvast de ontmoeting van Flora met Terra.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?