Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Never Have I Ever in juli terug, productie After Life afgerond

Het tweede seizoen van Never Have I Ever komt in juli naar Netflix. Daarin gaan de verhalen van Devi verder. Ondertussen is de productie van After Life afgerond nadat er commotie was ontstaan en is de trailer van Masters of the Universe verschenen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Never Have I Ever seizoen 2 in juli op Netflix

Netflix heeft door middel van een video bekendgemaakt dat Never Have I Ever op 15 juli terugkeert voor gloednieuwe afleveringen. In de serie draait het om Devi Vishwakumar wiens leven op de kop staat als haar vader overlijdt. Ze kan drie maanden niet lopen en nu dat hersteld is, wil ze ook haar reputatie op school herstellen.


Productie After Life afgerond na commotie

Goed nieuws voor de fans van After Life. De productie van de serie van Ricky Gervais is namelijk afgerond. Dat nadat er recent commotie ontstond rondom de serie. Charlie Hanson, producent van de serie, wordt door elf vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. Netflix besloot daarop Hanson weg te sturen. De opnames zijn echter alsnog afgerond.


Outer Banks seizoen 2 in juli naar Netflix

Het tweede seizoen van Outer Banks verschijnt in de zomer op Netflix. Vanaf 30 juli kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de zomerse jongerenserie. Dan hebben we ruim een jaar gewacht op een nieuw seizoen, want seizoen 1 verscheen in april 2020 op Netflix.


Trailer Masters of the Universe verschenen

Netflix heeft tijdens Geeked Week de officiële trailer van Masters of the Universe gelanceerd. De animeserie over superhelden wordt in twee delen geknipt. Het eerste deel komt op 23 juli 2021 naar Netflix. Het epische verhaal begint waar de serie uit de jaren ’80 eindigde.


Trailer Virgin River seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de officiële trailer van Virgin River seizoen 3 naar buiten gebracht. Vanaf 9 juli kunnen we in één keer aan de slag met tien nieuwe afleveringen van de romantische dramaserie. Om alvast een glimp te krijgen van wat we van seizoen 3 mogen verwachten, kunnen we nu alvast een kijkje nemen naar de trailer.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?