Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Tiger King • Ratched • Next in Fashion

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Carole Baskin (Tiger King) krijgt park Joe Exotic toegewezen

Carole Baskin wordt de nieuwe eigenaar van het tijgerpark van aartsvijand Joe Exotic. De rechter heeft zich de laatste tijd gebogen over een zaak waarbij Joe Exotic nog geld moest betalen aan Big Cat Rescue, de organisatie van Baskin. Om daar onderuit te komen, droeg hij de eigendomsrechten van het park in 2011 over aan zijn moeder. Dat zou echter frauduleus zijn geweest en nu heeft de rechter het park toegewezen aan Big Cat Rescue.


Next In Fashion na één seizoen geannuleerd

Netflix heeft ervoor gekozen om Next In Fashion al na één seizoen te annuleren. De serie waarin achttien designers het tegen elkaar opnamen in verschillende uitdagingen komt niet verder dan tien afleveringen. In de laatste maanden annuleerde Netflix ook series als Messiah, Spinning Out en Soundtrack.


Fuller House één seizoen te vroeg gestopt

Na vijf seizoenen is het officieel over en uit voor Fuller House. Al bij de aankondiging van het vijfde seizoen werd duidelijk dat het ook het laatste seizoen van de reeks zou zijn. Daarmee kwam na 75 afleveringen een einde aan de spin-off van Full House. Toch blijkt nu dat de serie bedacht was voor zes seizoenen.


Meer details bekend over Ratched

Ryan Murphy werkt voor Netflix aan alweer een volgende serie. Het gaat om Ratched dat nieuw leven in wordt geblazen. De serie wordt in september 2020 op Netflix verwacht en zorgt ervoor dat Murphy opnieuw kan samenwerken met Sarah Paulson (American Horror Story). Andere rollen zijn er voor Jon Jon Briones, Finn Wittrock, Charlie Carver, Judy Davis Harriet Harris, Sophie Okonedo (After Earth) en Brandon Flynn (13 Reasons Why). De serie focust zich op Nurse Ratchet uit One Flew Over The Cuckoo’s Nest.


Seizoenen van Borgen in juni naar Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat de eerste drie seizoenen van Borgen in juni naar de streamingdienst komen. Dat nieuws komt twee maanden nadat duidelijk werd dat Netflix een vierde seizoen had besteld van de reeks.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: