Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The 100 • One Day at a Time • When They See Us

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Bob Morley (Bellamy) en Eliza Taylor (Clarke) uit The 100 zijn getrouwd

Verrassend nieuws van achter de schermen van The 100. Hoofdrolspelers Eliza Taylor (Clarke) en Bob Morley (Bellamy) hebben laten weten in het diepste geheim getrouwd te zijn. De twee hebben hun relatie lang verborgen gehouden, maar nu ze getrouwd zijn hebben ze het nieuws toch naar buiten gebracht.


Nog altijd hoop voor One Day at a Time

Fans van One Day at a Time hoeven zich nog geen zorgen te maken over de serie. Netflix annuleerde de serie, maar mogelijk wordt het door een ander netwerk toch nog opgepakt. “Alles wat ik kan zeggen, is dat er hoop is. Ik ben door drie ‘save our show’ campagnes gegaan die niet hebben geholpen. We moeten er gewoon voor zorgen dat het lukt. We zijn in gesprek en we hopen binnenkort nieuws te hebben”, aldus co-creator Mike Royce.


Netflix bestelt Love, Death + Robots seizoen 2

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Love, Death + Robots. De anthologie animatieserie krijgt nieuwe afleveringen. Hoeveel nieuwe afleveringen er worden besteld van Love, Death + Robots is nog niet bekend. Tim Miller en David Fincher krijgen voor het vervolg hulp van Jennifer Yuh Nelson.


Fairstein raakt titel Vrouw van het Jaar kwijt

De Netflix-documentaire When They See Us heeft indruk gemaakt. Ook Glamour heeft de documentaire gezien en heeft besloten de titel Vrouw van het Jaar van 1993 af te nemen van Linda Fairstein. De officier van justitie werd jarenlang op handen gedragen, maar dat is inmiddels wel anders nu duidelijk is dat vijf jongens jarenlang onschuldig vast zaten.


Scratch en Putnam krijgen belangrijkere rol in Sabrina

Gavin Leatherwood (Nick Scratch) en Lachlan Watson (Theo Putnam) krijgen een prominentere rol in Chilling Adventures of Sabrina. De twee zijn gepromoveerd tot series regulars voor het nieuwe seizoen van de Netflix horrorserie Sabrina.


The Good Place stopt na vier seizoenen

Het einde van The Good Place is in zicht. NBC heeft een vierde seizoen besteld van de reeks, maar nu is duidelijk geworden dat dat ook het einde gaat zijn van de reeks. Bedenker Mike Schur maakte het nieuws bekend: “We hebben er lang over nagedacht en er is nu een duidelijk plan.”

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?