Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Eddie Murphy • Castlevania • Luke Cage

Luke Cage seizoen 2 Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix krijgt Eddie Murphy zover om weer in actie te komen

Eddie Murphy zien we de laatste jaren nog maar weinig acteren, in 2016 verscheen hij voor het laatst in een productie. Netflix is erin geslaagd om hem nu weer te strikken voor een rol. Hij zal te zien zijn in een film over het leven van acteur, komiek en zanger Rudy Ray Moore. Moore is een grote inspiratie geweest voor onder meer Snoop Dogg.


Stranger Things 3: “Dit seizoen is heel anders”

Het is een lange zit, het wachten op het derde seizoen van Stranger Things. In 2019 gaat de zeer populaire horrorserie pas weer verder. Inmiddels wordt er wel al steeds meer bekend over dit seizoen, dat zich zal afspelen in 1985. Noah Schnapp (Will Byers in de serie) heeft tegenover The Hollywood Reporter iets meer informatie vrijgegeven over het nieuwe derde seizoen van Stranger Things.


Titels Luke Cage-episodes verbonden aan muziek

Het tweede seizoen van Luke Cage staat voor de deur (check de trailer) en de showrunner heeft nu ook de titels van iedere aflevering vrijgegeven. Op zich is dat alleen leuke informatie voor de hele grote fans van een serie, maar in dit geval zit er een verhaal aan. Ieder titel verwijst namelijk naar specifieke muziek in de serie.


Castlevania seizoen 3 is nu al onderweg

Het wachten is nog op het tweede seizoen van Castlevania, dat deze zomer wordt verwacht. Toch is er al besloten door Netflix om ook een derde seizoen te bestellen. Deze bloedige animeserie over Dracula die wraak komt nemen vanwege de moord op de enige vrouw waar hij in zijn legen echt van heeft gehouden werd in 2017 erg goed ontvangen.


Marty en Ruth worden nog closer in seizoen 2 Ozark

Jason Bateman heeft de eerste informatie vrijgegeven over het tweede seizoen van Ozark. De thrillerserie met Bateman in de hoofdrol als Marty Byrde was in 2017 de zomerhit, wanneer het tweede seizoen verschijnt is nog altijd niet bekendgemaakt. Wel is er nu dus alvast wat info bekend.


The Last Summer met KJ Apa in de hoofdrol

Netflix is erin geslaagd om de wereldwijde rechten van de film The Last Summer in de wacht te slepen. De romantische komedie werd onlangs al aangekondigd en toen werd direct duidelijk dat KJ Apa (Archie) er een hoofdrol in heeft. Nu is duidelijk geworden dat Netflix de film wereldwijd mag uitzenden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: