Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Week 24 2017

Grace and Frankie Lisa Kudrow Netflix seizoen 4

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Fraaie infographic over alles in Orange is the New Black

De lancering van Orange is the New Black seizoen 5 is ook een mooi moment om alles eens op een rijtje te zetten. Dat heeft Stylight gedaan, want ze zijn er eens goed voor gaan zitten. Het levert een zeer fraaie infographic op met een volledige plattegrond van Litchfield. Zoenscènes, overtredingen, gevechten en doden. Het is allemaal nageteld per locatie binnen de gevangenismuren en ook nog eens wie waar verantwoordelijk voor was.


Sense8 krijgt ondanks acties geen derde seizoen

Het bericht dat Sense8 na twee seizoenen tot een einde was gekomen kwam hard binnen. De serie bleek heel veel fans te hebben die er geen gras over lieten groeien. Zeer snel werden er diverse acties opgetuigd om Netflix en de makers te overtuigen hun beslissing te herzien. Inmiddels heeft Netflix laten weten dat er niet wordt afgeweken van de huidige stand van zaken. De streamingdienst zal geen nieuwe afleveringen meer laten maken, waar ze ook een duidelijke reden voor hadden.


Vrijdag verschijnt serie over beruchte drugsbaas

Bijna twee jaar geleden trok Joaquin Guzmán Loera alias El Chapo wereldwijd weer volledig de aandacht. De Mexicaanse drugsbaron was weer ontsnapt uit de gevangenis. Niet veel later werd bekend dat Netflix met een serie over El Chapo zou komen en 16 juni is het eindelijk zover.


Insatiable moet nieuwe Gossip Girl gaan worden?

The CW besloot na de pilotaflevering om Insatiable niet verder uit te gaan werken. Toch zal de serie worden geproduceerd, want Netflix heeft het project razendsnel overgenomen. Insatiable gaat over een waargebeurd verhaal over een ontevreden advocaat die coach van schoonheidswedstrijden wordt. Onder haar hoede vallen meiden met de nodige problemen. De serie wordt al gezien als de opvolger van Gossip Girl, waardoor de lat gelijk heel hoog ligt.


Grace and Frankie wordt nog ouder

De komedieserie Grace and Frankie gaat over twee dames op leeftijd, die te horen krijgen dat hun mannen met elkaar willen trouwen. In de afgelopen drie seizoenen hebben ze de wildste avonturen meegemaakt, waarbij hun kinderen met name in het derde seizoen een prominentere rol hadden. Dat gaat veranderen, want in het vierde seizoen is het thema ‘coming of age’. De ouderdom slaat nu ook mentaal toe bij de dames en zo is er een ‘grijze’ wijziging in de cast.


Fillion en Hale in A Series of Unfortunate Events

Het tweede seizoen van A Series of Unfortunate Events zal over de boeken vijf tot en met negen van Lemony Snicket gaan en daarin moeten de Baudelaire wezen opnieuw zien af te rekenen met Count Olaf. Ook komen er weer nieuwe gezichten de serie binnen en daarvoor zijn nu Nathan Fillion (Castle) en Tony Hale (Arrested Development) aangetrokken. Hale komt daarmee een bekende tegen, want Will Arnett speelt een vaste rol in de serie.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?