Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Netflix wil F1 races uitzenden, All of Us Are Dead vernieuwd

Netflix hoopt de streamingrechten voor de Formule 1 in de Verenigde Staten binnen te hengelen. Daarnaast is All of Us Are Dead vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat geldt niet voor The Midnight Gospel dat na één seizoen is gecanceld.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix wil Formule 1 races gaan uitzenden

Netflix hoopt de streamingrechten voor de Formule 1 binnen te hengelen. Vooral nu er volgend seizoen drie Amerikaanse races op het programma staan, wordt het vooral Netflix wel heel interessant om de uitzendrechten voor Amerika aan te kopen. De streamingdienst heeft wel flink wat concurrentie. Zo wil ESPN het contract ook verlengen en zijn ook Amazon en NBCUniversal geïnteresseerd.


All of Us Are Dead vernieuwd voor tweede seizoen

Tijdens Geeked Week is het tweede seizoen van All of Us Are Dead aangekondigd. Dat werd bekendgemaakt door middel van een video. In de Koreaanse serie draait het om een middelbare school waar een zombievirus uitbreekt. De leerlingen moeten zich naar buiten vechten – of veranderen in een van de dolle zombies.


Verwijderalarm: Series blijven zich verzamelen in de lijst

Het Netflix Verwijderalarm heeft in totaal zeventien titels op de lijst staan. Het gros daarvan zijn momenteel series, want daar komen er in het Alarm ook steeds meer bij. Eind juni zullen alle seizoenen van Glee van Netflix gaan verdwijnen.


The Midnight Gospel nu al gecanceld na één seizoen

The Midnight Gospel is al na één seizoen gecanceld. De serie komt dan ook niet terug voor een tweede seizoen. Verrassend nieuws, want het eerste seizoen ontving eigenlijk best goede reviews. Toch schopte de serie het niet tot de top lijsten op Netflixl.


Na Undercover weer samenwerking VRT en Netflix voor Knokke Off

Knokke Off wordt de volgende Belgisch-Nederlandse serie op Netflix. De streamingdienst gaat net zoals voor Undercover een samenwerking aan met de VRT. In Vlaanderen is de reeks eerst te zien op de VRT, terwijl deze tegelijkertijd zal draaien in Nederland op Netflix.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?