Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Nieuwe beelden La Casa de Papel en Lupin, Jennifer Lopez sluit deal met Netflix

Het slotseizoen van La Casa de Papel komt steeds dichterbij op Netflix. Er zijn nu dan ook opnieuw nieuwe foto’s gelanceerd. Daarnaast zijn er nieuwe beelden verschenen van het tweede deel van Lupin. Jennifer Lopez is ondertussen een deal met Netflix aangegaan en wil meer projecten met vrouwen.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe foto’s gelanceerd van slotseizoen La Casa de Papel

Het einde van La Casa de Papel is nu echt in zicht. Vanaf 3 september kunnen we aan de slag met het eerste deel van seizoen 5 en in december verschijnt vervolgens ook het laatste deel op Netflix. Met onderstaande foto’s worden we alvast warm gemaakt voor het slotseizoen met onder meer een foto van Rio.


Nieuwe beelden tweede seizoen Lupin verschenen

Vanaf morgen kunnen we op Netflix aan de slag met het tweede deel van Lupin. In aantocht naar de release van seizoen 2 heeft Netflix tijdens Geeked Week nieuwe beelden getoond van seizoen 2. Daarin zien we een interessante samenwerking van Assane Diop.


Locke & Key seizoen 2 in oktober naar Netflix

Netflix heeft tijdens de tweede dag van Geeked Week de releasedatum van Locke & Key seizoen 2 bekendgemaakt. In oktober kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van de serie. Ook werden meteen de eerste foto’s gedeeld vanuit het tweede seizoen.


Jennifer Lopez sluit meerjarige deal met Netflix

Netflix heeft een deal gesloten met Jennifer Lopez. Het productiebedrijf Nuyorican Productions gaat zich de komende jaren richten op verschillende projecten. Het is de bedoeling dat de focus gelegd gaat worden op projecten met vrouwelijke acteurs, schrijvers en filmmakers. Het eerste project wordt The Mother waarin het draait om een vrouwelijke moordenaar.


Shadow and Bone vernieuwd voor tweede seizoen

Bridgerton heeft met legio seizoenen voor de boeg en een spin-off heel wat op te nemen. Dat lijkt opeens toch een probleem, want er is ruzie met de buren. Er mag niet gebouwd worden op de uitgekozen locatie.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?