Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Suits • When They See Us • Katherine Langford

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Patrick J. Adams als Mike terug in Suits

Patrick J. Adams keert terug in Suits. Voor het laatste seizoen van de reeks krijgt Mike weer een rol. De acteur vertrok eerder uit de serie, maar krijgt in het slotseizoen een gastrol. Daarin komt hij lijnrecht tegenover Harvey te staan, de man die hem juist de advocatenwereld in heeft geholpen. In België zijn zes seizoenen van de reeks te bekijken op Netflix.


Officier uit When They See Us-documentaire hard aangepakt

Linda Fairstein, de officier van justitie die in 1989 betrokken was bij de zaak uit When They See Us, heeft het sinds de documentaire zwaar te verduren gehad. Ze is bedolven onder haatmails en heeft zelfs ontslag genomen bij de school waar ze werkte. Ook heeft ze al haar accounts van social media verwijderd.


Syfy stopt na twee seizoenen met Happy!

Syfy heeft laten weten geen nieuw seizoen te bestellen van Happy! Het tweede seizoen van de reeks werd op woensdag toegevoegd aan het aanbod van Netflix en voor nu blijft het daar even bij. Het is echter niet uitgesloten dat in de toekomst alsnog een vervolg komt. De makers proberen de serie nu namelijk elders onder te brengen.


Eerste foto van Katherine Langford in Cursed

Netflix heeft een eerste foto naar buiten gebracht van Katherine Langford in Cursed. De actrice zagen we eerder als Hannah in 13 Reasons Why. De serie is een nieuwe versie van de legende van Arthur. Daarin werken Nimue en Arthur samen om Merlijn te vinden.


Nieuwe Duitse serie besteld door Netflix

In navolging van onder meer Dark en How to Sell Drugs Online (Fast) heeft Netflix opnieuw een Duitse serie besteld. Het gaat om de dramakomedieserie The Last Word met Anke Engelke uit Deutschland 86 in de hoofdrol. Zij speelt in de reeks een spreker tijdens begrafenissen die het vertrouwen in haar werk verliest. Dat gaat uiteindelijk zover dat ze de begrafenis van haar man probeert te saboteren.


Netflix bestelt animatieserie van Jurassic World

Netflix heeft een animatieserie besteld van Jurassic World: Camp Cretaceous. De serie wordt gemaakt door Dreamworks en moet in 2020 worden toegevoegd aan het aanbod van Netflix. De animatieserie volgt een groep tieners die een unieke kans krijgen op een dinosauruseiland.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?