Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Opnames Emily in Paris en Old Guard van start, Doc Antle gearresteerd

Goed nieuws voor de fans van Emily in Paris. De opnames van het derde seizoen zijn van start gegaan. Dat geldt ook voor The Old Guard. Het tweede deel is in aantocht en daarvan zijn de opnames gestart in Engeland. Daarnaast blijkt dat Doc Antle, bekend uit Tiger King, gearresteerd is.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Emily in Paris seizoen 3 van start

Goed nieuws voor de fans van Emily in Paris. De opnames van het derde seizoen zijn van start gegaan. Dat blijkt uit een Instagram-post van actrice Lily Collins. Op de foto straalt Lily samen met mede actrice Ashley Park. “”Laat het filmen voor seizoen 3 maar beginnen!” Hieronder bekijk je de post.


Doc Antle uit Tiger King gearresteerd

Opnieuw is er een castlid uit Tiger King opgepakt. Waar eerst Joe Exotic al werd opgepakt, is het nu de beurt aan Bhagavan ‘Doc’ Antle. Hij wordt al langere tijd beschuldigd van seksueel misbruik, geweld en wangedrag. Daar is eind 2020 ook handel in wilde dieren en dierenmishandeling bijgekomen. Op grond van welke aanklachten Doc Antle nu vastzit, is niet bekend.


De Familie Claus 3 komt eraan; kerstfilm verschijnt nog dit jaar

Er komt een derde deel van de kerstfilms De Familie Claus. Twee jaar geleden debuteerde de Nederlands-Vlaamse film, met groot succes. Het tweede deel was afgelopen winter te zien op Netflix en nu zijn de opnames gestart voor De Familie Claus 3. Een releasedatum is er nog niet, maar dit zal zo goed als zeker eind november of begin december zijn.


Opnames The Old Guard 2 gestart

The Old Guard komt nog lang niet ten einde. Al lange tijd gingen er geruchten rond dat er een sequel zou komen en nu blijken de opnames ook daadwerkelijk van start te zijn gegaan. De sequel gaat voornamelijk opgenomen worden in Rome. Ook zullen er wat opnames plaatsvinden in Engeland. De nieuwe film wordt ergens in 2023 op Netflix verwacht.


Nieuwe foto’s Virgin River seizoen 4: Dit wordt het verhaal

Het nieuwe seizoen van Virgin River komt volgende maand naar Netflix en nu alvast worden fans beloond met een reeks nieuwe foto’s. In totaal zijn er liefst 25 nieuwe foto’s verschenen waarin we alvast een glimp te zien krijgen van het nieuwe seizoen. Nog belangrijker is dat we ook weten wat ons in het vierde seizoen te wachten staat.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?