Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: DeKnight over Jupiter’s Legacy, John Boyega stopt plots met Netflix-opnames

Steven DeKnight heeft zich uitgesproken over de annulering van Jupiter’s Legacy. De serie houdt al na ééns seizoen op bij Netflix. Ondertussen blijkt dat John Boyega plotseling is gestopt met de opnames van Rebel Ridge. Chrissy Teigen heeft afgezien van een gastrol in Never Have I Ever.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

DeKnight bespreekt annulering Jupiter’s Legacy

Steven DeKnight heeft de annulering van Jupiter’s Legacy besproken. Het is al na één seizoen klaar voor de superheldenserie. DeKnight was een tijdje betrokken als showrunner bij de seie toen hij halverwege besloot om te stoppen bij Netflix. “Triest om te zien dat het verhaal voortijdig eindigt, maar ik wens Mark Millar en Netflix het beste. Mijn diepste dank aan alle cast en crew die zo hard hebben gewerkt aan Jupier’s Legacy. Alle fans ben ik eeuwig dankbaar.” Een goede reden was er volgens DeKnight wel. “De serie was erg duur en waanzinnig ingewikkeld om te maken, dus ik begrijp de beslissing volledig.”


John Boyega plotseling gestopt met opnames Rebel Ridge

Opvallend nieuws vanuit Netflix. John Boyega heeft er plotseling voor gekozen om te stoppen met de opnames van Rebel Ridge. De acteur, vooral bekend van Star Wars, was de afgelopen tijd al volop bezig met de opnames toen hij ervoor koos de handdoek in de ring te gooien. Hij zou dat gedaan hebben vanwege familieomstandigheden.


‘Virgin River in diepste geheim al vernieuwd voor vierde seizoen’

Nog voor de release van Virgin River seizoen 3 lijkt er alweer goed nieuws te zijn voor fans van de serie. In het diepste geheim zou de serie namelijk vernieuwd zijn voor een vierde seizoen en opnames daarvoor staan zelfs al gepland. Daar is ProductionWeekly achter gekomen.


Chrissy Teigen ziet af van gastrol in Never Have I Ever

Chrissy Teigen ziet af van een gastrol in Never Have I Ever als verteller. Het model is flink in opspraak gekomen nadat een aantal oude Tweets waren opgedoken waarin ze ook de relatie van Courtney Stodden en Doug Hutchison belachelijk maakte. Teigen zei dat ze ‘niet kon wachten tot Stodden dood was’. Teigen bood recent al haar excuses aan. “Ik was een onzekere, aandacht zoekende trol. Ik schaam me voor mijn gedrag, maar het is niets in vergelijking met hoe ik Courtney zich liet voelen.”


Boze buren: Bridgerton op zoek naar nieuwe opnamelocatie

Bridgerton heeft met legio seizoenen voor de boeg en een spin-off heel wat op te nemen. Dat lijkt opeens toch een probleem, want er is ruzie met de buren. Er mag niet gebouwd worden op de uitgekozen locatie.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?