Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Virgin River • When They See Us • Queer Eye

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuw castlid voor Virgin River seizoen 2

Achter de schermen wordt hard gewerkt aan een vervolg voor Virgin River. In dat kader is een nieuw castlid bekendgemaakt. In seizoen 2 maken we kennis met Sarah Dugdale, bekend uit In The Shadow of the Moon. In Virgin River gaan we haar zien als Lizzie, een dame die Virgin River al snel op zijn kop zet nadat ze is verstoten door haar familie. Ander castnieuws omtrent de romantische dramaserie heeft te maken met Grayson Gurnsey (Ricky). Hij is gepromoveerd tot vast gezicht.


Ava DuVernay maakt van When They See Us lesmateriaal

When They See Us-maker Ava DuVernay is aan de slag gegaan met een educatief programma om mensen meer bij te brengen over bepaalde onderwerpen. Zo wil ze mensen meer bijbrengen over onder meer sociale ongelijkheid. Daarbij wordt onder meer When They See Us gebruikt.


Ook hoofdrolspeler Tom Ellis tekent voor Lucifer seizoen 6

Het begint er steeds meer naar uit te zien dat het na vijf seizoenen toch niet klaar is voor Lucifer. In de afgelopen periode werd alles in het werk gesteld om betrokkenen bij de serie langer te binden. Nu ook hoofdrolspeler Tom Ellis is vastgelegd, lijkt een zesde seizoen dichterbij dan ooit.


Eerste foto’s Queer Eye seizoen 5 gelanceerd

Netflix heeft de eerste foto’s gelanceerd van het vijfde seizoen van Queer Eye. Voor seizoen 5 is de Fab Five afgereisd naar Philadelphia. De eerste foto’s zijn hieronder te bekijken.


Netflix verrast met alle seizoenen van 24

Jack Bauer gaat vlammen op Netflix. De serie 24 komt namelijk komende maand naar de streamingdienst. En de fans van Kiefer Sutherland kunnen gelijk hun hart gaan ophalen. Er verschijnt namelijk niet één seizoen… alle seizoenen van 24 zullen in één keer worden gelanceerd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: