Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Kissing Booth • Gina Rodriguez • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cast The Kissing Booth 2 krijgt vorm

De cast voor het tweede deel van The Kissing Booth krijgt steeds meer vorm. Maisie R-Sellers van Legends of Tomorrow en Taylor Perez zijn aangekondigd als nieuwe castleden. Maisie speelt een schoolmeisje die naar Noah toegroeit, terwijl Taylor in de huid kruipt van Marco. Hij raakt goed bevriend met Elle.


Gina Rodriguez (Jane the Virgin) in Netflix-film Awake

Netflix werkt aan een nieuwe sci-fi film genaamd Awake. Gina Rodriguez die we leerden kennen in Jane the Virgin heeft een rol gescoord. De film vertelt het verhaal waarbij alle elektriciteit uitvalt en de mogelijkheid van slapen afneemt van de mensheid. Dat zorgt al snel voor chaos. Het karakter van Rodriguez heeft misschien de sleutel wel in handen.


Dead to Me vernieuwd voor tweede seizoen

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Dead to Me. De serie met in de hoofdrol Christina Applegate en Linda Cardellini krijgt een vervolg. Maker Liz Feldman heeft dat nieuws naar buiten gebracht tijdens een evenement in Los Angeles. Het tweede seizoen telt opnieuw tien afleveringen.


Brandende vragen over Riverdale seizoen 4

Kijkers van Riverdale wachten massaal op het vierde seizoen van de reeks. De seizoensfinale van de serie van The CW liet ons tenslotte achter met heel wat vragen. Zo is het onder meer de vraag hoe het nu verder gaat met Jughead en vragen we ons af of de Gargoyle King nu echt verdwenen is.


Netflix werkt aan anime-serie over Magic: The Gathering

Joe en Anthony Russo gaan aan de slag met een anime-serie van Magic: The Gathering. De grootste trading card-game ter wereld wordt door de makers van Avengers: Endgame naar Netflix gebracht. De twee zijn blij dat ze Magic: The Gathering tot leven kunnen brengen. “We zijn altijd al grote fans en spelers van Magic: The Gathering geweest, al zo lang het bestaat. Dat we nu kunnen helpen deze verhalen via animatie tot leven te brengen is echt een passieproject van ons.”


Trailer La Casa de Papel seizoen 3 verschenen

De trailer van La Casa de Papel seizoen 3 is verschenen. Netflix heeft de eerste beelden van het nieuwste seizoen naar buiten gebracht. Daaruit blijkt al dat overleven de grootste klus wordt voor de nieuwste reeks. Op 19 juli wordt het derde seizoen van La Casa de Papel toegevoegd aan het aanbod van de reeks.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?