Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Las Chicas del Cable • Stateless • Terrace House

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Slotafleveringen Las Chicas del Cable in juli naar Netflix

De slotafleveringen van Las Chicas del Cable hebben een releasedatum te pakken op Netflix. Zo worden de laatste vijf afleveringen op vrijdag 3 juli toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Daarmee komt een einde aan één van de langstlopende Netflix Originals. En in ieder geval de langste Spaanstalige.


Netflix kondigt nieuwe limited serie Stateless aan

Netflix heeft de eerste foto’s naar buiten gebracht van de nieuwe limited serie Stateless. In de reeks komen vier totaal vreemden van elkaar terecht op dezelfde plek: een immigratiedetentiecentrum in het midden van de Australische woestijn. De serie komt op 8 juli naar Netflix.


Workin’ Moms vernieuwd voor vijfde seizoen

Workin’ Moms gaat verder. CBC heeft ervoor gekozen om ook een vijfde seizoen van de reeks te bestellen. Dat is goed nieuws na een periode van slecht nieuws, want in de afgelopen periode kwam ook aan heel wat CBC-series een eind.


Terrace House: Tokyo geannuleerd na dood Hana Kimura

Het is over en uit voor Terrace House Tokyo 2019-2020. Fuji TV heeft besloten het seizoen te annuleren na het nieuws omtrent de dood van Hana Kimura. Ondanks dat de doodsoorzaak nog niet bekend is gemaakt, lijkt Kimura zelfmoord gepleegd te hebben. Ze zou het slachtoffer zijn geworden van cyberpesten.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 22

De top 10 meest populaire titels op Netflix in week 22 is bekend. White Lines is nog een stapje gestegen en is op dit moment de meest populaire titel van de week. Ondertussen is Dynasty ook de top tien binnengekomen. De dramaserie van The CW heeft meteen de tweede plek te pakken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?