Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Showrunner wil 10 seizoenen van Élite, Stranger Things breekt record

Élite komt nog lang niet ten einde. Showrunner Carlos Montero wil minsters tien seizoenen. Ondertussen blijkt Stranger Things opnieuw records verbroken te hebben. Ook is er een nieuwe docuserie aangekondigd over corruptie binnen het Noorse politiekorps.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Showrunner wil minstens tien seizoenen van Élite

Élite komt nog lang niet ten einde. Showrunner Carlos Montero vertelde er het volgende over: “We hebben onze zinnen gezet op een zevende, een achtste en een negende seizoen. We hopen dat we minstens tien seizoenen zullen mogen maken.” Of Netflix dat ook ziet zitten, is overigens nog niet bekend.


Stranger Things breekt Netflix-record

Het vierde seizoen van Stranger Things heeft opnieuw records verbroken. Het vierde seizoen is nog maar net op Netflix verschenen, maar verbreekt nu al het record van beste debuut ooit voor een Engelstalige tv-show. Bridgerton stond op 193 miljoen kijkuren, maar Stranger Things al op 287,7 miljoen uur. Daarbij is het ook de eerste serie die in maar liefst 83 landen de nummer één positie behaalt en in zelfs 93 landen de top 10.


Deze films en series komen in juni 2022 op Netflix

Hebben we in mei na drie jaar wachten eindelijk nieuwe afleveringen van Stranger Things kunnen bekijken, ook in juni verschijnt een héél lang verwachte reeks. Het slotseizoen van Peaky Blinders is namelijk één van de highlights van de komende weken.


Docuserie over corruptie binnen politiekorps

Er komt een nieuwe documentaireserie naar Netflix. Het is een miniserie waarin het draait om corruptie binnen het Noorse politiekorps. De serie draait om het leven van de Noorse topagent Erik Jensen, die plotseling verdacht wordt van drugshandel en corruptie. Mr. Good zie je vanaf 3 juni op Netflix.


Verwijderalarm: Zweedse crime en Glee vertrekken

De grote schoonmaak van eind mei is achter de rug en voorlopig is het rustig in het Netflix Verwijderalarm van juni. Zoals iedere maand zal dat richting het einde wel weer veranderen, voor nu is de focus vooral op series is uit het aanbod vertrekken.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?