Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Cast Bridgerton en Sweet Magnolias uitgebreid, opnames Oscuro Deseo van start

De cast van Bridgerton en Sweet Magnolias is uitgebreid met een nieuw castlid. In het geval van Bridgerton gaat het om een oude bekende, terwijl de cast van Sweet Magnolias wordt versterkt met een piepjonge ster. Ondertussen zijn de opnames van Oscuro Deseo in volle gang.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuw castlid voor Bridgerton seizoen 2

De cast van Bridgerton seizoen 2 wordt uitgebreid met een oude bekende. In seizoen 2 draait het om Anthony Bridgerton en zijn zoektocht naar de ware liefde. Ook over zijn vader, die op 38-jarige leeftijd overleed weten we nog weinig. Rupert Evans, bekend uit Charmed en The Man in the High Castle, gaat die rol opvullen.


Piepjonge acteur gecast voor Sweet Magnolias seizoen 2

De cast van Sweet Magnolias seizoen 2 wordt aangevuld door de piepjonge Adelynn Spoon. De actrice was voorheen al te zien in Tell Me Your Secrets en Watchmen en behoort nu ook tot de cast van Sweet Magnolias. Wat haar rol precies gaat zijn, is voor nu nog onduidelijk.


Verwijderalarm: 28 films en series openen de lijst van juni

Het Netflix Verwijderalarm is gelijk groot aan de start van juni. Meestal kennen de maanden een rustige start in het alarm, omdat veel rechten de laatste dagen van een maand aflopen. Dat is deels nu ook zo, maar omdat er al heel wat series op de nominatie staan te vertrekken kunnen er al 28 films en series genoemd worden.


Opnames Oscuro Deseo seizoen 2 in volle gang

De opnames van het tweede seizoen van Oscuro Deseo zijn inmiddels in volle gang. Hoofdrolspeler Alejandro Speitzer heeft het tweede seizoen nu zelf aangekondigd door middel van een aantal foto’s. De acteur kruipt voor de Mexicaanse hitserie opnieuw in de huid van Darío. Naar verwachting verschijnt seizoen 2 van Dark Desire ergens in 2022 op Netflix.


Groen licht voor Firefly Lane seizoen 2 op Netflix

Firefly Lane heeft groen licht gekregen voor een tweede seizoen op Netflix. Dat betekent dat Katherine Heigl en Sarah Chalke binnenkort terugkeren voor gloednieuwe afleveringen. Seizoen 2 wordt ergens in 2022 op Netflix verwacht en geeft ons antwoord op de grote cliffhanger uit het eerste seizoen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?