Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Old Guard • Daisy Lilley • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Officiële trailer The Old Guard gelanceerd

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van de nieuwe film The Old Guard. Met Charlize Theron in de hoofdrol worden we meegenomen naar een groep die geleid wordt door een strijder genaamd Andy. Zij traint andere strijders die de mysterieuze mogelijkheid hebben om niet dood te kunnen gaan. Als hun geheime skill lekt, moet nieuwkomer Nile ingrijpen. De film komt op 10 juli naar Netflix.


Producent The Circle toegevoegd aan team Netflix

Netflix heeft zich de laatste tijd gefocust op meer Engelse content. Daar is een volgende stap in gezet nu Daisy Lilley, uitvoerend producent van The Circle, is toegevoegd aan het non-fictie team. Lilley wordt verantwoordelijk voor het bestellen van wereldwijde entertainment formats vanuit het Verenigd Koninkrijk.


Netflix maakt bijzondere datum bekend voor slotseizoen Dark

Het einde van Dark is in zicht op Netflix. De streamingdienst maakte lange tijd niets bekend over de releasedatum van seizoen 3, maar inmiddels weten we wanneer de serie terugkeert. Dark seizoen 3 wordt op 27 juni toegevoegd aan het aanbod. Daarmee is gekozen voor een bijzondere dag.


Cole Sprouse en Lili Reinhart niet meer samen

Het is over en uit tussen de liede van Lili Reinhart en Cole Sprouse. De twee acteurs uit Riverdale spelen in de serie een setje als Betty en Jughead, maar achter de schermen is de liefde voorbij. De twee waren zo’n drie jaar samen en zijn als goede vrienden uit elkaar gegaan. Geruchten over een breuk tussen de twee gingen al langer rond.


Inactieve gebruikers worden verwijderd van Netflix

Netflix gaat flink aan de slag om zijn abonnementsbestand op te frissen. De streamingdienst vindt het belangrijk dat alleen actieve gebruikers betalen voor de diensten en daardoor gaan alle inactieve gebruikers binnenkort verwijderd worden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: