Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Stranger Things • The 100 • When They See Us

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe opnamelocaties voor Stranger Things en Ozark?

Netflix moet mogelijk op zoek naar nieuwe opnamelocaties voor series als Stranger Things, Ozark en Isatiable. De streamingdienst staat niet achter het omstreden abortuswetsvoorstel en overweegt weg te gaan uit de staat als de wet wordt doorgevoerd. Mocht de wet worden doorgevoerd dan wordt het voor vrouwen strafbaar om abortus te plegen als hun foetus al een hartslag heeft.


Eliza Taylor over toekomst Clarke The 100

Het zesde seizoen van The 100 is inmiddels in volle gang op Netflix. In de meest recente aflevering van de reeks hebben we misschien wel afscheid moeten nemen van een hoofdpersoon. Elizabeth Taylor heeft in een interview uitleg gegeven over de toekomst van Clarke. “Op dit moment is Clarke, hoe je het ook wendt of keert, dood. Of ze haar nu terug kunnen brengen of niet, is de vraag”, vertelde ze onder meer.


Duitse serie Dark krijgt in totaal drie seizoenen

De Duitse serie Dark wordt voorzien van in totaal drie seizoenen. Netflix heeft bekend gemaakt dat de Duitse Original een trilogie is. Dat werd duidelijk uit een trailer die is verschenen en is in een interview bevestigd door de makers Jantje Friese en Baran Bo Odar.


Acteurs heftige serie When They See Us kregen mentale hulp

Vanaf vandaag kunnen we op Netflix aan de slag met de heftige miniserie When They See Us. De acteurs zijn door de serie zo erg geraakt dat ze mentale hulp hebben gekregen van Netflix. Niecy Nash, één van de actrices uit de reeks, gaf aan: “Het was vooral zwaar toen de jongens op wie de serie gebaseerd is op de set waren. Het is hún verhaal wat wij vertellen! Ik liep vaak de set af met de gedachte: ‘Ik kan niet meer. Breng alsjeblieft de humor terug!’ Maar ja, we zijn allemaal zo gedreven dat we onze eigen gevoelens opzij hebben gezet om het verhaal te kunnen vertellen. Dat is veel belangrijker.” De serie vertelt het verhaal van vijf tieners die onterecht vast zaten voor een verkrachting.


Gasten My Next Guest Needs No Introduction seizoen 2 bekend

David Letterman krijgt weer heel wat grote namen over de vloer. Het praatprogramma wordt op 31 mei voorzien van een tweede seizoen en nu al weten we met wie de presentator in gesprek gaat. In seizoen 2 draait het om: Ellen Degeneres, Tiffany Haddish, Lewis Hamilton, Melinda Gates en Kanye West.


Jessica Jones in juni voorzien van slotseizoen

Het laatste seizoen van Jessica Jones komt in juni op Netflix. De Marvel-serie wordt op 14 juni voorzien van de laatste afleveringen. Het gaat om het derde seizoen van de reeks. Eerder werden alle andere Marvel-series al geannuleerd, die met Krysten Ritter wordt als laatste voorzien van nieuwe afleveringen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?