Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Thurman • Annihilation • Shakespeare

Annihilation Netflix 2018

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Thurman scoort hoofdrol in Chambers

Uma Thurman zal te zien zijn in Chambers. Deze Netflix-serie gaat in productie en de actrice die vooral bekend is vanwege haar rol in Kill Bill zal de hoofdrol gaan spelen. Thurman krijgt een donorhart, maar zodra ze het orgaan heeft gekregen wordt ze geobsedeerd door de mysterieuze dood van haar donor.


Videoplayer van Netflix Android-app krijgt update

Binnen een korte periode krijgt de applicatie van Netflix een derde update. Ditmaal gaat het om de videolayer van de Android-appversie. Hierop wordt het makkelijker om voor- en achteruit te spoelen tijdens een film, serie of documentaire.


Annihilation krijgt geen sequel van Garland

Annihilation zal geen vervolg gaan krijgen, tenminste niet met Alex Garland als scenarist en regisseur. De filmmaker kwam met de film met Natalie Portman in de hoofdrol exclusief naar Netflix. Het boek waar de film in The Shimmer op gebaseerd is kreeg twee vervolgen, maar Garland heeft aangegeven dat hij geen sequel wil maken.


Verfilming van Shakespeare met Pattison en Depp

Robert Pattinson en Lily-Rose Depp zijn toegevoegd aan de cast van The King. Deze film is geïnspireerd op de verhalen van Shakespeare’s Henry IV en Henry V. De opnames beginnen vrijdag in Groot-Brittannië en de film wordt in 2019 op Netflix verwacht.


The Rain keert in 2019 terug voor een tweede seizoen

The Rain krijgt een tweede seizoen op Netflix. De allereerste Deense Netflix Originals Serie werd op 4 mei jongstleden pas gelanceerd, nu is er dus al een nieuw seizoen aangekondigd. Deze zal in 2019 verschijnen.


Mogelijke slotstuk Kimmy Schmidt komt in januari

Het eerste deel van het vierde seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt is deze week verschenen. Netflix heeft nu ook bekendgemaakt dat de resterende zes episodes van dit slotseizoen op 25 januari zullen verschijnen. Het is nog niet helemaal zeker dat dit ook het einde is, want er wordt nog gesproken over een afsluitende film.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: