Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bridgerton-actrice opgenomen in het ziekenhuis, eerste beelden The Gray Man

Een van de actrices van Bridgerton is opgenomen in het ziekenhuis vanwege mentale problemen. Ze hoopt met haar boodschap anderen te kunnen helpen. Ondertussen zijn de eerste beelden verschenen van The Gray Man met Ryan Gosling en Chris Evans in de hoofdrol. Ook is het de beurt voor de eerste beelden van Man vs Bee met Rowan Atkinson in de hoofdrol.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Bridgerton-actrice opgenomen in het ziekenhuis

Ruby Barker is opgenomen in het ziekenhuis. De actrice is vooral bekend vanwege haar rol als Marina Thompson in Bridgerton. Ze liet via Instagram weten te maken te hebben met mentale problemen. “Ik ben beter. Het ging heel lang niet goed met me en ik wil gewoon eerlijk zijn tegenover iedereen. Ik mag straks het ziekenhuis verlaten en kan hopelijk weer verder met mijn leven.” Met haar boodschap hoopt ze anderen te kunnen helpen. “Ik ga even pauze nemen en ik wil dat andere mensen die het moeilijk hebben zichzelf een plezier kunnen doen. Neem een pauze en wees niet zo hard voor jezelf.”


Eerste beelden The Gray Man met Gosling en Evans

Chris Evans en Ryan Gosling zien we binnenkort in The Gray Man. De film komt op 22 juli naar Netflix en nu zijn de eerste beelden verschenen. Wanneer een schimmige CIA-agent vernietigende geheimen van het bureau onthult, wordt hij over de hele wereld opgejaagd door een schurk die een prijs op zijn hoofd zet.


Spaanse serie Bienvenidos A Edén verlengd voor seizoen twee

Goed nieuws voor de fans van Bienvenidos a Edén alias Welcome to Eden. De Spaanse serie is officieel vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat is maar goed ook, want het eerste seizoen van de Spaanse show liet kijkers achter met een grote cliffhanger.


Eerste beelden Rowan Atkinson in Man vs Bee

Rowan Atkinson is binnenkort in Man vs Bee te zien op Netflix. Op 24 juni verschijnt de serie op de streamingdienst. De serie draait om de stuntelende vader Trevor die probeert te winnen van een sluwe bij terwijl hij op een chic landhuis past.


Entreviás seizoen 2 kan razendsnel op Netflix verschijnen

De serie Entrevías is de verrassing van dit moment op Netflix. De Spaanse thriller houdt ons acht afleveringen van ruim een uur aan de buis gekluisterd. En daar zal het niet bij blijven, want het tweede seizoen blijkt er al te zijn!


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?