Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Vampier dramaserie First Kill, nieuwe gezichten Selling Sunset

Netflix heeft een nieuwe vampier dramaserie aangekondigd. Binnenkort kunnen we aan de slag met First Kill. Daarnaast zijn er ook een aantal nieuwe gezichten in het nieuwe seizoen van Selling Sunset. Tevens is de eerste Russische Original besteld.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuwe vampier dramaserie First Kill aangekondigd

Netflix heeft een nieuwe vampier dramaserie aangekondigd. Het gaat om First Kill en de cast van de serie is inmiddels bekend. De hoofdrollen zijn voor Imani Lewis en Sarah Catherine Hook. Daarnaast zijn er ook rollen voor Aubin Wise als Talia, Jason Robert Moore als Jack, Dominic Goodman als Apollo en Phillip Mullings als Theo. Zij vormen de monsterjagers familie Burns. Elizabeth Mitchell als Margot, Will Swenson als Sebastian, Gracie Dzienny als Elinor en Dylan McNamara als Oliver vormen de vampiers familie Fairmonts. MK xyz vertolkt de rol van Tess, Jonas Dylan Allen speelt Ben en Robert Mendez is Noah.


Nieuw seizoen Selling Sunset brengt nieuwe gezichten met zich mee

Seizoen 4 van Selling Sunset is in aantocht op Netflix. In dat nieuwe seizoen maken we kennis met een aantal nieuwe gezichten. Het gaat om Vanessa Villela en Emma Herman. Villela is een Mexicaans-Amerikaanse ster die tegenwoordig in vastgoed werkt. Hernan is een entrepreneur die een interessante geschiedenis heeft met de dames.


Virgin River seizoen 3 komt al in de zomer op Netflix

Het wachten op het derde seizoen van Virgin River duurt minder lang dan gedacht. Netflix heeft zojuist door middel van een video bekendgemaakt dat we vanaf 9 juli aan de slag kunnen met het volledige derde seizoen van de serie. Seizoen 3 bestaat opnieuw uit tien afleveringen en geeft ons antwoorden op vragen waar we mee achterbleven tijdens de seizoensfinale van seizoen 2.


Eerste Russische Original besteld oor Netflix

Netflix heeft een Russische Original besteld. Het is de eerste titel die we kunnen verwachten op Netflix vanuit Rusland. Het wordt de dramaserie Anna K, gebaseerd op de klassieke roman van Tolstoj. socialite Anna Karenina, de vrouw van de toekomstige gouverneur van Sint-Petersburg, een liefdesrelatie aangaat met de charmante en schatrijke Vronsky. Hun affaire loopt al snel uit de hand waardoor hun familiebanden en sociale relaties op het spel komen te staan.


Wat vind jij de beste titels op Netflix in mei

Mei zit er alweer op en we gaan richting de zomer. Ondertussen is Netflix weer echt op stoom aan het komen na een aantal rustigere maanden. Doordat de meeste opnames allemaal weer gedraaid konden worden, is er veel fraais verschenen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?