Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Orange is the New Black • Riverdale • Stranger Things

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Schilling (Piper Chapman) over slotseizoen Orange is the New Black

Orange is the New Black wordt op 26 juli voorzien van zijn laatste seizoen op Netflix. Het wordt een interessant seizoen waarin Taylor Schilling (Piper Chapman) voor het eerst buiten de gevangenis rondloopt. “Ze begint weer te leren ontdekken wat het is om weer in de burgerwereld te leven. Ze leert dat vrijheid niet gelijk komt zodra je uit de gevangenis stapt. Ze wordt een beetje brutaler en laat zien wat ze wil in plaats van proberen te passen in het ideale plaatje.” Het wordt daarnaast een worsteling waarbij Piper het moet doen zonder Alex Vause naast zich.


Muziek uit Riverdale in één complete playlist

Riverdale zou niet dezelfde serie zijn als er voor andere muziek zou zijn gekozen. Gelukkig is Popbuzz nu dan ook aan de slag gegaan met een lijst van alle liedjes die tot op heden voorbij zijn gekomen in de eerste drie seizoenen van de reeks. Zodra seizoen 4 van start gaat, wordt de lijst verder aangevuld.


Deze films en series komen in juni op Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt wat we in juni op de streamingdienst mogen verwachten. Zo weten we onder meer wanneer Murder Mystery, Shaft en Dunkirk naar de de streamingdienst komen. Ook zijn de releasedata van nieuwe seizoen van Elemantry, Black Mirror en American Crime Story: Versace bekend.


Productie laatste seizoen Fuller House van start

De productie van het laatste seizoen van Fuller House is van start gegaan. In een video op YouTube zien we hoe Andrea Barber haar volgers meeneemt naar de eerste Table Read voor het nieuwe seizoen. In de serie vertolkt Barber de rol van Kimmy Gibbler.


Nieuwe Stranger Things-collectie van H&M

H&M en Stranger Things hebben de handen in één geslagen voor een gloednieuwe collectie. Nu het derde seizoen voor de deur staat, wordt de serie steeds meer aangeprezen. H&M helpt nu een handje mee met zijn nieuwe collectie inclusief shirts, slippers en broekjes.


Elementary seizoen 6 in juni op Netflix

Het zesde seizoen van Elementary is onderweg naar Netflix. In België kunnen we vanaf 1 juni aan de slag met de 21 nieuwe afleveringen van het zesde seizoen. In het zesde seizoen komen we erachter hoe het gaat met de gezondheid van Sherlock.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?