Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Mr. Iglesias • Riverdale • Space Force

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Releasedatum Mr. Iglesias seizoen 2 bekend

Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias keert spoedig terug voor de klaas als meester. De stand-up comedian is vanaf 17 juni te zien in het gloednieuwe tweede seizoen van Mr. Iglesias. In het tweede seizoen gaat zijn klas onder meer aan de slag met het toneelstuk van Romeo and Juliet.


Trailer Space Force van makers The Office gelanceerd

Afkomstig van de makers van The Office kunnen we vanaf 29 mei aan de slag met het eerste seizoen van Space Force. In de komische serie, afkomstig van het team achter The Office, wordt geprobeerd om een nieuwe militaire tak op te zetten. Dat is er echter niet zomaar één. De militaire tak moet het mogelijk maken om Amerikanen de ruimte in te sturen. Hieronder bekijk je alvast de officiële trailer.


Releasedatum Marcella seizoen 3 op Netflix bekend

Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen van Marcella bekendgemaakt. In het tweede seizoen van de Britse crimeserie bleven we achter met een hoop vragen en die vragen gaan zeer binnenkort beantwoord worden. Seizoen 3 verschijnt op 14 juni namelijk op Netflix.


Skeet Ulrich over vertrek uit Riverdale

Skeet Ulrich heeft aangegeven waarom hij ervoor gekozen heeft om Riverdale na vier seizoenen te verlaten. “Ik verlaat Riverdale omdat ik me creatief gezien verveelde”, gaf Ulrich te kennen. De acteur kroop voor de serie jarenlang in de huid van FP Jones. Het is nog niet duidelijk wat Skeet Ulrich gaat doen na zijn vertrek uit Riverdale.


Northern Rescue lijkt al na één seizoen klaar

Northern Rescue verscheen in maart 2019 op Netflix en groeide binnen no time uit tot een populaire romantische dramaserie. Fans van de reeks lijken echter niet te hoeven rekenen op een vervolg. Diverse bronnen melden namelijk dat CBC ervoor gekozen heeft om geen vervolg te bestellen van Northern Rescue.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?