Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Leo in That ’90s Show, Squid Game-maker maakt satirische show

Tonny Chong keert terug voor That ’90s Show. Dat betekent dat we Leo binnenkort terug kunnen verwachten.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Tommy Chong keert als Leo terug in That ’90s Show

Tonny Chong keert terug voor That ’90s Show. Hem kennen we als Leo uit That ’90s Show. Chong is niet de eerste acteur die terugkeert voor de spin-off. Ook Debra Jo Rupp (Kitty), Kurtwood Smith (Red), Topher Grace (Eric), Laura Prepon (Donna), Mila Kunis (Jackie), Ashton Kutcher (Kelso) en Wilmer Valderrama (Fez) zien we terug.


Dit is waarom Tom Ellis niet te zien is in The Sandman

Neil Gaiman is de maker van The Sandman. Hij kreeg de vraag voorgelegd waarom Tom Ellis niet terugkeert als Lucifer. “Zijn Lucifer, hoewel geïnspireerd door de Lucifer in Sandman, staat zo ver weg van Sandman aan het einde van Lucifer, dat het voor iedereen beter is om terug te gaan naar de versie in de strips. En zo weet je ook niet wat onze Lucifer gaat doen”, aldus maker Neil Gaiman.


Superlang vierde seizoen Stranger Things + Eerste 8 minuten kijken

Het vierde seizoen van Stranger Things heeft lang op zich laten wachten, maar we krijgen dan ook waar voor ons geld. Het seizoen is namelijk véél langer dan de voorgaande campagnes. En er komt ook nog eens een bizar lange seizoensfinale.


Squid Game-maker werkt aan satirische show

Hwang Dong-hyuk is de maker van Squid Game. Naast dat hij werkt aan een nieuw seizoen van de hitserie, maakt hij nu ook een satirische komedieserie over Squid Game. Het project gaat momenteel door het leven onder de naam ‘The Best Show on the Planet’.


Verwijderalarm: 38 films en series gaan niet mee naar juni

Het einde van de maand is in zicht en dus is het Netflix Verwijderalarm flink gevuld. Met name op de laatste dag van een maand lopen er altijd veel licenties af, zo ook in mei. Er zullen 38 films en series niet meegaan naar juni.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?