Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Lindsay Lohan in kerstfilm, Chris D’Elia vakkundig uit Army of the Dead gehaald

Lindsay Lohan heeft de hoofdrol te pakken in een gloednieuwe kerstfilm op Netflix. Ze is binnenkort te zien in een nieuwe romantische komediefilm. Ook blijkt dat Chris D’Elia vakkundig uit Army of the Dead is gehaald en is er een documentaire aangekondigd over Martha Stewart.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Lindsay Lohan binnenkort te zien in nieuwe kerstfilm op Netflix

Goed nieuws voor de fans van Lindsay Lohan. De actrice is binnenkort namelijk weer te zien in een nieuwe kerstfilm op Netflix. De productie van de romantische komediefilm gaat in november van start. Lohan speelt in de film een verwende, recentelijk verloofde hotelerfgename. Als ze in de dagen voor kerst haar geheugen kwijtraakt vanwege een ski-ongeluk, komt ze terecht bij de knappe eigenaar van een arbeiderswoning en wordt ze goed verzorgd door hem en zijn dochter.


Zo werd Chris D’Elia uit Army of the Dead gehaald

Netflix lanceerde afgelopen vrijdag de gloednieuwe zombiefilm Army of the Dead. De makers hebben echter flink wat tijd moeten besteden om Chris D’Elia vakkundig uit de film te halen. Nadat de opnames waren afgerond werd duidelijk dat hij beschuldigd werd voor seksueel misbruik van vrouwen. Door middel van special effects is D’Elia uit de film gehaald, terwijl de rol van helikopterpiloot vervolgens door Tig Notaro werd ingevuld.


La Casa de Papel seizoen 5 in twee delen geknipt: releasedata bekend

Netflix heeft de releasedata van het vijfde seizoen van La Casa de Papel bekendgemaakt. De streamingdienst heeft ervoor gekozen om het slotseizoen van de serie in twee delen te knippen. Daardoor kunnen we al in september aan de slag met de eerste afleveringen van het laatste seizoen. Een paar maanden later, in december, wordt vervolgens het slotstuk toegevoegd aan het aanbod.


Frank Lammers en Elise Schaap over XTC-scène uit Ferry de film

Frank Lammers en Elise Schaap hebben zich uitgelaten over een scène uit Ferry de Film. De twee acteurs, verantwoordelijk voor de rollen van Ferry en Danielle, bespraken het één en ander in een YouTube-video. Zo verklapte Elise Schaap onder meer dat Ferry geen XTC, maar ijzertabletten innam voor de scène.


Élite in juni terug voor seizoen 4 met trailer

De releasedatum voor Élite seizoen 4 is bekendgemaakt. De serie maakte gebruik van zijn Instagram-account om aan te kondigen dat we vanaf 18 juni aan de slag kunnen met gloednieuwe afleveringen van de serie. In seizoen 4 maken we ook meteen kennis met een deels nieuwe cast. Een aantal oude studenten heeft de school inmiddels verlaten.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?