Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Last Dance • Gentefied • Da 5 Bloods

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Speciale aflevering The Last Dance aangekondigd

ABC en ESPN gaan aan de slag met een extra aflevering voor de documentaire The Last Dance. In After the Dance kijken Stephen A. Smith en Magic Johnson terug op de docuserie waarin het draait om Michael Jordan en zijn laatste jaar bij de Chicago Bulls. Het is nog onduidelijk of de speciale aflevering ook naar Netflix komt.


Gentefied vernieuwd voor tweede seizoen

Netflix heeft groen licht gegeven voor een tweede seizoen van Gentefied. De Amerikaanse komediedramaserie vertelt hoe de Morales er alles aan doen om de tacotent van hun opa te redden. Ondertussen willen ze echter ook hun eigen dromen verwezenlijken. Het is nog onduidelijk wanneer seizoen 2 op Netflix verschijnt. Dat tweede seizoen telt acht afleveringen.


Verwijderalarm: Mad Men terug in series-gevulde lijst

Een domper voor de fans van Mad Men, want de serie duikt opnieuw op in het Netflix Verwijderalarm. Met een handvol films is het verder nog altijd een lijst gevuld met series. Met onder meer Fuller House en Hotel Beau Séjour.


Trailer oorlogsfilm Da 5 Bloods verschenen

Netflix heeft de nieuwe oorlogsfilm Da 5 Bloods aangekondigd. De film is gemaakt door Spike Lee. In de film volgen we vier Afro-Amerikaanse veteranen die terugkeren naar Vietnam waar ze hun leider terug willen vinden. Hij weet tenslotte waar hun fortuin aan goud verstopt ligt. Maar de reis wordt ontzettend confronterend.


The Politician seizoen 2 razendsnel op Netflix

Het tweede seizoen van The Politician komt al razendsnel naar Netflix. Waar normaal een periode van ongeveer een jaar zit tussen de release van een nieuw seizoen, hoeven fans van de Ryan Murphy-serie nog geen negen maanden te wachten. Al op 19 juni verschijnt het tweede seizoen van The Politician op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: