Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sabrina • Stranger Things • Hello, Universe

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Sabrina meets Nailed It!

Netflix heeft op YouTube een speciale crossover-aflevering geplaatst van Nailed It! De cast van Chilling Adventures of Sabrina is aan de slag gegaan met bakwerken. Wie van de drie heksen kan het allerbeste baksel maken? Kiernan Shipka, Miranda Otto en Lucy Davis gaan de strijd met elkaar aan.


Netflix werkt aan nieuwe Duitse serie Unorthodox

Netflix heeft bekendgemaakt aan de slag te gaan met een nieuwe Duitse serie genaamd Unorthodox. Het is een deels Joodse en deels Engelstalige serie waarvan de opnames plaatsvinden in Berlijn. Netflix werkt samen met Deutschland 83-maker Anna Winger en Deutschland 83 en 86-ster Maria Schrader. De serie vertelt het verhaal van een vrouw die haar leven in New York achter zich laten om in Berlijn een nieuw leven op te bouwen.


Alle seizoenen van Glee naar Netflix

Netflix heeft de rechten aangekocht voor alle zes seizoenen van Glee. De feelgood serie die gevuld is met drama, humor en muziek wordt op 30 juni toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Alle 121 afleveringen verschijnen op die dag in één keer op Netflix.


New Coke voor Stranger Things terug op de markt

Om de komst van het nieuwste seizoen van Stranger Things onder de aandacht te brengen, heeft Coca Cola een oud drankje opnieuw op de markt gebracht. In de jaren ’80 verscheen voor het eerst New Coke. Alhoewel dat drankje toen niet heel succesvol was, zag Stranger Things het wel zitten om dat drankje nu nieuw leven in te blazen om seizoen 3 te promoten. Coca Cola is aan de slag gegaan met een beperkte oplage van 500.000 stuks. Die zijn onder meer te vinden in frisdrankautomaten in de Verenigde Staten.


Kinderroman Hello, Universe wordt live action familiefilm op Netflix

De kinderroman Hello, Universe van Erin Entrada Kelly wordt door Netflix verfilmd. De streamingdienst gaat aan de slag met een live action familiefilm. De film vertelt het verhaal van Virgil die door een pestkop op de bodem van een put belandt. Zijn zelfbenoemde psychische vriend en zijn onwaarschijnlijke team werken samen om hem te vinden.


Releasedatum slotseizoen Orange is the New Black bekend

Eindelijk weten we wanneer we afscheid moeten nemen van Orange is the New Black. Het zevende en tevens laatste seizoen van de reeks wordt op 26 juli toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Alle dertien afleveringen van het laatste seizoen zijn vanaf die dag te bekijken.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?