Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Spionnenserie Arnold Schwarzenegger, dieren Jeffrey Lowe (Tiger King) in beslag genomen

Arnold Schwarzenegger krijgt een eigen spionnenserie op Netflix. Naar alle waarschijnlijkheid heeft hij zelf ook een rol te pakken in de serie. Daarnaast zijn er dieren in beslag genomen bij Jeffrey Lowe uit Tiger King en is er babynieuws vanuit Riverdale en Selling Sunset.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Spionnenserie Arnold Schwarzenegger onderweg naar Netflix

Arnold Schwarzenegger krijgt een eigen serie op Netflix. De inmiddels 73-jarige acteur werkt voor de streamingdienst aan een achtdelige reeks over spionnenavonturen. Schwarzenegger zou zelf ook een rol hebben in de serie, evenals Monica Barbaro.


Dieren Jeffrey Lowe uit Tiger King in beslag genomen

De autoriteiten in Oklahoma hebben ingegrepen bij zakenman Jeffrey Lowe. Zo zijn er een aantal dieren van de zakenman uit Tiger King in beslag genomen. In totaal zou het gaat om zo’n zeventig grote katten. Het gaat daarbij om tijgers, leeuwen en zelfs een jaguar. Volgens de rechtbank zijn de dieren in beslag genomen vanwege het vermoeden dat ze ‘verkocht, gekocht of getransporteerd’ zijn. Daarnaast zou hun normale gedrag ontregeld zijn geraakt in het Tiger King Park in Thackerville.


Netflix lanceert miniserie in aanloop naar Élite seizoen 4

Netflix lanceert op 18 juni het vierde seizoen van Élite. Om fans alvast op te warmen voor seizoen 4 van de Spaanse hitserie, wordt de miniserie Élite Historias Bravas gelanceerd. Het gaat om in totaal vier verschillende verhalen waarin de hoofdrolspelers van de serie centraal staan. De miniserie start op 14 juni op Netflix en bestaat uit vier afleveringen. De laatste verschijnt op 17 juni, waarna de volgende dag seizoen 4 van Élite verschijnt.


Selling Sunset en Riverdale baby’s in aantocht

Volop babynieuws. Christine uit Selling Sunset heeft bekendgemaakt dat ze moeder is geworden. De 31-jarige makelaar is de trotse moeder van zoon Christian Georges Dumontet. Dat was niet het enige heugelijke babynieuws, Ook KJ Apa, beter bekend als Archie uit Riverdale, heeft laten weten een kindje te verwachten met zijn vriendin Clara Berry.


Gruwelijke film Joker komt naar Netflix-aanbod

Juni wordt een fantastische maand op Netflix en daar doet de Joker nu nog een schepje bovenop. Zo mogen we ons al opmaken voor onder meer The Walking Dead, Élite seizoen 4 en Lupin deel 2. Netflix heeft nu ook één van de beste films van de afgelopen jaren binnen gehengeld.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?