Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Songfestivalfilm • The Witcher • Vrouwenvoetbalelftal VS

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Songfestivalfilm al in juni naar Netflix

De nieuwe songfestivalfilm Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga heeft een releasedatum te pakken. De film wordt op 26 juni toegevoegd aan het aanbod. De hoofdrollen zijn voor Will Ferrell en Rachel McAdams die voor IJsland meedoen aan het songfestival. Het resultaat is een hilarische komediefilm. Andere rollen zijn er voor Demi Lovato, Pierce Brosnan en Dan Stevens.


Productie Britse series kunnen worden hervat

De productie van een aantal Britse series van Netflix kan snel worden hervat. De Britse regering heeft groen licht gegeven om de opnames te hervatten zolang voldaan wordt aan de veiligheidsmaatregelen. Dat betekent goed nieuws voor onder meer The Witcher, Sex Education en Peaky Blinders. Het is nu aan de studio’s om te bepalen hoe en wanneer de opnames worden hervat.


Riverdale, Dynasty en The Flash pas in 2021 terug

Slecht nieuws voor fans van de series Riverdale, Dynasty en The Flash. De lopende seizoenen van de drie series werden vanwege de uitbraak van het coronavirus al verkort en nu blijken we ook nog eens lang te moeten wachten op nieuwe afleveringen. The CW heeft namelijk bekendgemaakt dat de series pas in 2021 weer terugkeren met nieuwe afleveringen


Film over Amerikaans voetbalteam uit 1999 naar Netflix

Netflix heeft de rechten aangekocht om het boek ‘The Girls of Summer: The U.S. Women’s Soccer Team and How It Changed the World’ te verfilmen. Het project draait om het Amerikaanse vrouwenvoetbalelftal uit 1999. In dat jaar werd het team wereldkampioen en dat zorgde voor een grote doorbraak in de interesse voor het vrouwenvoetbal.


Queer Eye in juni terug voor groots seizoen

Het nieuwe seizoen van Queer Eye is in aantocht op Netflix. De Fab 5 keert op 5 juni terug voor een reeks nieuwe afleveringen. Met tien afleveringen verschijnt het langste seizoen tot nu toe op de streamingdienst.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: